Kompis med hjärtfel

Pratade just med min kompis på telefon (vill ej nämna hennes namn då jag tror att hon vill vara anonym), som varit på en hjärtundersökning idag, och hon berättade att hon antingen har en väldigt tunn vägg mellan kamrarna eller rent av ett hål mellan kamrarna som gör att dom pumpar olika mycket blod. Är det så att det är ett hål i väggen så måste dom gå in genom en ven i ljumsken eller armen med en liten slang så att dom kommer in i hjärtat så att dom kan fylla igen hålet. Det känns lite läskigt, även om läkarna säger att det kan kallas för ett rutiningrepp, jag menar....det är ju ändå en hjärtoperation. Hon har iaf bett mig följa med till sjukhuset i Göteborg, och det tänker jag göra..

Äntligen!!!

Då var man äntligen inne på den sista veckan i April, och sista veckan på jobbet. Vilket betyder att min långa väntan äntligen är över...det är nu som allt det roliga börjar. På tisdag påbörjar jag ännu en sommar på Kaffestugan på Grännaberget...även om jag hinner bara jobba 2 dagar innan jag och Therese åker till London för att hälsa på hennes släkting som bor i Surrey. Can't wait! Ska bli så fett kul att komma till England igen..även om det bara blir London den här gången. Och helgen efter vår hemkomst är det dags för föredettinghelgen, då alla föredettingar får chansen att samlas i Gränna för att festa och ha kul hela helgen lång. Blir troligen Amalias som gäller...as always.

Men sen måste jag börja jobba på allvar så att jag kommer att ha råd med hela min utbildning...varför ska det vara så sjukt dyrt att bo och studera i England för? Men men...det ordnar sig nog det med hoppas jag... Bara jag får mina accomodation papers snart så att jag kan söka bostad.

Nej, nu måste jag snart sticka till jobbet...bara 4 dagar kvar =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0