En bra dag so far

Idag har jag jobbat med småbarnen på dagis, och det dröjde inte länge innan dom frågade om jag kunde jobba imorgon också, fast med de lite större barnen. Det var en mycket lugn dag då vi bara hade hand om 7 ungar och det gick ganska så fort att lära sig alla barnens namn och personlighet. Det var även roligt att jobba med Anita som hade mig när jag gick där, och som också är Jossans mamma som jag lekte mycket med under min uppväxt.

Snart bär det av till hockeyn och jag sitter redo i min HV-tröja och vilar halsen så att jag kan sjunga och skrika högt i klacken.

Jobba, jobba, jobba

Nu har jag verkligen fått fart på arbetsfronten. I helgen jobbade jag några timmar på äldreboendet, om än bara några timmar på lördag och söndag morgon..men OB:t ger fina pengar för varje timme. Sen blev jag lite överraskad på måndagmorgonen då Musse ringde mig och frågade om jag ville jobba på fritids under dagen. Tydligen så hade han klagat inför mamma om att det inte fanns några vikarier lediga som kunde jobba, och snäll som min mamma är så rekomenderade hon mig :) Så jag fick jobba på Andrée både på måndagen och tisdagen, och det gick ju bra till slut när man kom in i hela grejen med att jobba med barn vilket jag aldrig gjort förrut. Och nu ska jag jobba på Polkagrisens Stjärnan imorgon och ta hand om de små 1-3åringarna. Det ska bli mysigt att få gosa med de små bäbisarna hela dagen för att sen på kvällen åka in på hockey! HV71 vs Timrå! Hoppas bara att HV har tagit sig i kragen och spelar lika bra som dom gjorde förra säsongen...annars bådar det inte gått.

Jobb, hockey, valet, el och risk

Sedan jag bloggade sist så har jag hunnit med en hel del. Jag 'provjobbade' på äldreboendet i onsdags och torsdags vilket kändes ganska så bra..om än det inte är det kanske roligaste jobbet, men man får ju iaf lite extra pengar. Så förhoppningsvis gjorde jag ett så pass bra intryck att dom vill ringa mig i första hand då nån av de ordinarie personal är sjuk. Jag ska leta reda på lisbeth imorgon hade jag tänkt för att lämna in mina polispapper till henne så att jag kan bli uppskriven på vikarielistan där också.

Igår var jag, annika, adam och jon på hockeymatch. Det var säsongspremiär för kinnarps, så det var fullsatt som vanligt. Dom mötte Brynäs, och HV spelade rent ut sagt för jävligt under de första 2 perioderna..då låg dom under med 1-3..men till slut fick dom ordning på spelet och reducerade till 4-4 och vann sen sudden efter 50 sek.

Idag har man varit borta på ribba och röstat..tänker inte säga vad jag röstade på, men jag velade ända fram tills att jag höll i kuverten...så ikväll blir det väl valvakan som gäller..som tur är så har vi ju inte lika lång och komplicerad valvaka som de har i england. Sen så har Johan Folkesson varit här för att lägga om elkablarna i vardagsrummet..och det ser mycket mycket bättre ut nu..fast själva problemet är inte löst ännu...utan ulla får helt enkelt ta hit ett proffs för att fixa strömbrytarn som är trasig. Lampan funkar så länge den är på..men så fort man ska släcka den så går säkringen...suck..

Ikväll ska jag vara med annika, adam, jon och andrea för att spela ett parti Risk. Vi hade tänkt spela igår efter hockeyn, men det blev för sent för det sen. Ska bli trevligt!

tillbaka efter mötet

Nu har jag varit borta på äldreboendet och snackat med enhetschefen samt några av de ordinarie personal på Berget 1. Dom verkade trevliga allihop och jag kommer nog fort in i det gamla arbetet. Vi bestämde att jag ska gå bredvid imorgon kväll (16-21) samt torsdag morgon (7-15). Sen efter det är det bara att hoppas att man gjort ett bra intryck så att dom väljer att ringa mig sen när det behövs.

jobb på G

Dom ringde från äldreboendet precis och nu ska jag bort och träffa dom klockan halv 2 för dom ville ha mig på demensavdelningen. Jag fick också registerutdraget från polisen med posten idag, så jag ska väl lämna det till lisbeth på förskolan/dagiset så att man kanske kan börja vicka där med. Skönt att det finns jobb iaf, så länge man inte är för kräsen. Sen idag så ska Ulla komma hit och kolla läget..hon ska också ha med sig en elektriker som ska fixa kablarna till taklampan i vardagsrummet som är brända.

Uppdatering

Efter att ha fått klagomål från la familia så kommer här en liten uppdatering av vad som har hänt sen sista inlägget (vilket skrevs för väldigt längesen). Här kommer en liten sammanfattning av vad som har skett sen dess:

I måndags så städade jag, charlotte, annika och tompa kaffestuganför nu är det slut på den här säsongen. Får väl se om jag lyckas hitta nåt annat att göra nästa sommar. Det var väldigt skönt att stänga igen, fast detta innebär också att man är arbetslös, vilket suger en del. Jag har iaf skrivit upp mig på vikarielistan hos äldreboendet (fastän jag lovade att jag aldrig skulle jobba där igen), och jag ska troligen också vicka lite på dagis och föskolan sen när jag fått mitt registerutdrag från polisen. Så förhoppningsvis får jag lite jobb i höst iaf. Jag har också skrivit in mig i OLJA's databas som är en rekryteringsfirma för personliga assistenter. Jag söker alla jobb jag kan hitta, men det blir nog svårt att få ett riktigt jobb just nu då det för tillfället bara ligger två tjänster uppe som jag kan söka, och på bekräftelsebreven jag får hem står det att det är ca 80 pers som söker varje tjänst..så det får nog bli en del vickande i höst.

För en vecka sen flyttade jag in i lägenheten och jag börjar sakta få ordning på stället. Det känns skönt att ha sitt eget nu efter att ha delat bostad under mina tre år i england, och efter att ha bott hemma i sommar. Det är nåt speciellt att sköta sitt eget krypin. Idag blev en riktig städ och tvättdag, och det är premiär för min nya tvättmaskin som verkar funka som den ska. Nu väntar jag mest på att tvätten ska bli klar, och sen går jag nog bort till huset för att gosa med vovvarna och kanske sy till mina gardiner till sovrummet.

Igår åkte jag och annika till linkan då hon hade en lektion på förmiddagen, så jag gick runt på stan under tiden..fast mycket shopping blev det inte...bara en klocka till köket.

En annan sak som kommer att underhålla mig i höst och i vår är att jag, annika, adam och jon har köpt oss säsongsbiljetter till hockeyn..så vi ska heja på vårt HV71 i klacken, det kommer att bli så mycket roligare än att ha sittplatser borta vid bortaklacken, för det är de enda biljetterna man kan få tag på såvida man inte redan har säsongsbiljetter. Vi får även åka med klacken på bortamatcherna om man bara betalar en liten extra summa för bussen.

RSS 2.0