The day after tomorrow

I övermorgon åker jag HEEEEM!!!! Ja, inte hem som i Gränna hem, utan hem som i Sverige. Jag jobbar ju som bekant söndag, måndag och åker hem med bussen 8.25 från jönköping. Mamma är snäll nog och kommer förbi mitt jobb på måndag eftermiddag när hon slutat jobba för att hämta min resväska så jag slipper kånka på detta åbäke i snön och halkan. Tisdagen kommer säkerligen bli en fullspäckad dag eftersom jag åker till Stockholm redan på onsdagen...Men jag ska försöka fixa med allt jag ska fixa, och träffa dom jag vill träffa.
 
Ikväll blir det middag ute med båda kollegorna, och imorgon ska jag och Fia ÄNTLIGEN ta oss till Teide. Vi kom ju inte iväg till La Gomera som vi hade tänkt igår, för det var inte tillräckligt många som skulle med på resan...Vi beskyller den afrikanskan som lurade på oss lyckoarmband igår..tror att hon lade en förbannelse över oss istället..Lucky, lucky...helvete heller. Vi var riktigt bittra att vi missade La Gomera, men som tur var så sken solen hela förmiddagen, så vi passade på att ligga på stranden och pressa i 4 timmar istället.
 
 

Spa

Jag och Kickan funderade innan på vad vi kunde hitta på ikväll, och så kom vi på att vi skulle ha lite hemmaspa! Så efter den äckliga middagen på Vintersol så traskade vi till Los Americanos för att köpa en ansiktsmask, och på vägen hittade jag också en impulsjulklapp som jag bara var tvungen att köpa till mamma och pappa :) Hoppas ni blir glada och får er ett gott skratt. Ansiktsmask, manikyr och pedikyr blev det. Lägger inte upp några bilder här för det tar tusen år innan den laddas upp med detta urkassa bredband. Snacka om lyxigt sen att komma hem och alltid ha internet med sig i fickan. Även fast klockan bara är 21 så kryper vi nog till sängs, och för mig blir det antingen att lyssna på mysik eller lyssna på podcast. Godnatt godnatt

Snart...

HEEEJ! Nu är jag inne på sista veckan här i solen, och den får gärna gå så fort som möjligt. Har hemlääängtan nu!! Jag vill ha snö, kyla och julmys till tusen! Jag har legat nu på morgonen och lyssnat på morgonpasset i P3  (som jag gjort i flera dagar nu) och dom snackar hela tiden om julmys och trappar upp inför julhelgen. Man kan ju inte hjälpa att man blir sugen :) Här finns inte så mycket att berätta då Teneriffa är jävligt tråkigt ställa att vara på så länge som en månad. Två veckor hade räckt egentligen tycker jag. Visst, man kan sola och bada, men till slut blir även det enformigt, så nu ägnar jag mer tid åt raska promenader och hårdträning på gymmet.
 
Men snart bär det hemmåt och då väntar flytt till nya lägenheten, jul, nyår, och så ska jag bli fodervärd till min kollega Fias fralla Aaron..så honom ska jag troligen få hem fredag nästa vecka. Mysigt ska det bli med vovve :)
 
Idag är det jag och Kickan som är lediga, fast hon har inte kommit hem än efter frukosten som jag skippade för att få lite sovmorgon och ensamtid.

Imorgon jobbar jag mitt sista pass på Vintersol, och på torsdag ska jag och Fia åka båt över till La Gomera för en guidad tur, och sen på lördag åker vi även upp till Teide då vi inte lyckades komma iväg sist. Det är så kul och oväntat att jag och Fia funkar så bra ihop...vi har samma sjuka humor och är lite smågalna bägge två. Kickan är såklart helgo hon med, men det visste jag redan sen innan :) Det känns ju helt klart som att vi kommit varandra närmare i våran lilla grupp på fyra.

RSS 2.0