Klar!!!

Nu är jag äntligen klar med alla uppsater för i år...såå skönt att ha det överstökat. Den här uppsatsen var verkligen inte enkel, men jag hoppas att jag får ett hyffsat betyg iaf.

Jag kan bara inte fatta att jag är klar nu, ikväll blir det till att fira för mig och tess som också är klar med alla sina inlämningsuppgifter. Så det blir utgång ikväll, vart det bär vet jag dock inte.

Idag ska jag bara ta det chill, dra ner på stan, köpa julklappar till tess och dave, gå till tescos och köpa lite mat inför helgen, plus att jag måste köpa rödvin så att jag kan göra glögg till Lucia-festen som är på lördag.


Uppdatering efter en helg utan dator

Förlåt Annika för att jag var så svår att få tag på igår. Jag ska hädanefter alltid ha med mig mobilen när jag åker nånstans. Jag har inte kunnat använda min dator på hela helgen, för Dave's dator krashade i lördags och han hade en stor deadline tills idag...så jag fick skjuta upp mina egna studier tills idag. Med andra ord, idag och imorgon kommer att bli två väldigt stressade dagar för min del. Deadline på 2000 ord (värd 50%) på onsdag, och jag är fortafarande inte helt säker på hur jag ska skriva den. Men det ordnar sig nog...bara jag sätter mig ner och börjar skriva på riktigt. Men det får inte bli förrän ikväll, för först har jag skola.

Igår var en väldigt bra och trevlig dag, för då åkte jag, tess och dave iväg till en liten stad/by som heter Ellesmere, där Dave växte upp. Där träffade vi dave's mamma, hennes sambo och dave's brorsa. Dom bjöd oss på 3-rätters middag ute på den lokala puben. Dave kommer nog att bli förvånad över hur litet Gränna är hehe.

När vi kom hem så bokade Dave flygbiljetter till Sverige! Han kommer den 28:e dec och flyger hem med mig och tess den 4:e jan. Nu slipper han vara ensam över nyår iaf. Kul att han kunde stanna i en hel vecka, då hinner man ju göra en del utan att känna sig stressad. Vi sa bla att vi kunde åka till Ulricehamn och åka skidor, om det finns snö dvs.

Om en vecka sitter man på tåget på väg till Birmingham med tess, erika och andrea =) Det ska bli skönt att komma hem nu..man är så skoltrött så det är inte klokt. Det ska bli spännande att se hur ombyggnaden blev där hemma, och det ska bli ännu mer spännande att se vad Viktor är för en liten krabat. Mindre roligt blir det att gå på farmors begravning... Farfar har iaf äntligen beslutat sig för att flytta ner till äldreboendet. Han gick tom med på att ta farmors gamla rum. Så det blir väl till att ägna en stor del av lovet till att rensa ut huset i mellby. Sen får vi väl försöka ordna så att lilla Bosse får en plats bredvid Alice och Emma. Vi sa ju att vi skulle vänta med att begrava han tills alla var hemma.

Lost

Vi har fått en väldigt dålig vana i det här huset...Vi har nämligen gått och blivit totalt beroende av TV-serien Lost. Det blir ofta att man glor på TV istället för att plugga, men nu har vi sagt att vi inte ska se nåt Lost-avsnitt idag, utan idag ska vi plugga gärnet. 

Imorgon bär det av till Dave's morsa och styvfar för dom har bjudit in oss till lunch. Daves' brorsa kommer också dit. Det ska bli roligt att få lära känna dom...det känns ju trots allt som att vi kännt Dave hur länge som helst. Dave planerar tom att komma hem till oss över nyår =) Vi ska kolla lite på flyg och sånt sen, men jag hoppas det funkar.

Ikväll tänkte vi först äta Tacos (Dave har tydligen aldrig testat det förut) och sen ska vi sticka till Havanna och sen kanske Telfords. Men tills dess är det bara att plugga så hårt man bara kan.

Hehe, nu kom han och visade upp sina nyinköpta flingor som såg ut som kattmat. Erika och Andrea kommer nog att tycka att vi är helt galna...mer än vanligt menar jag. Om en vecka är dom här =) Nu ska jag kolla efter tågbiljetter till Birmingham så att jag kan möta upp med dom där på fredag. SEN ska jag ta en kopp te...och SEN ska jag plugga.

Aah Push it...Push it real good!

Den här helgen var helt otrolig! Älskar Durham! Det gick inte så himla bra på danstävlingen eftersom vi inte fick nåt pris, men jag tror att vårat lag hade roligast av alla. Det var så sjukt kallt, jag lovar att det var en bra bit under nollan på lördagsnatten när vi skulle gå hem från student union till hotellet. Men det var en så skön stämning hela helgen eftersom alla hade ett gemensamt intresse, särskilt när det intresset var dans. Folk breakade loss överallt, och alla var bra på det också. Det blev lite mycket alkohol för en del, och en del valde fel skor att gå ut i (bla jag). Jag säger bara 'Aah push it...push it real good!' Kan inte vänta tills nästa år, då j*vlar ska vi ta dom! 

Igår när vi kom hem från Durham så hade våran egen hemmafru Dave lagat mat åt oss, men innan vi åt så monterade vi upp våran plastgran och klädde den. Det blev så fint det kan bli med plastgran. Han hade köpt chokladkalendrar till oss också. Jag känner mig bortskämd med honom i huset hehe.



Nu sitter jag och kämpar med min uppsats för research methods som har deadline imorgon...har bara 400 ord kvar att skriva..

Farmor har blivit sämre idag och dom tror inte att hon kommer att klara sig länge till. Jag hoppas bara att det tar slut så fort som möjligt. Hon vill ju inte ha det så här, hon vill ju bara dö..och har velat det enda sen innan hon blev sjuk för snart 3 år sen. Det känns dumt att säga det, men jag känner att det var längesen min farmor dog. Enligt mig så dog hon för flera månader sen, när hon inte längre var klar i huvudet.

RSS 2.0