Sommerkatze!

dsc00351 (MMS)

Sommerkatze!


Påskdrink i solen på beckas balle.

dsc00349 (MMS)

Påskdrink i solen på beckas balle.


Full speed

Den här veckan och helgen har det verkligen varit fullt upp, och jag har knappt varit hemma på en vecka. Jag jobbade nämligen förra onsdagen och gick av på torsdagen, och då var det bara att packa om väskan och åka till stockholm för att hälsa på min söta tess som bor där just nu. Så klockan 15.20 var jag framme på t-centralen. Vi stack bort till bromma och mellanlandade lite och käkade middag innan vi åkte in till stan igen för att gå på bio. Vi såg en film som heter 'Ritualen'..inte min typ av film precis, men Anthony Hopkins gjorde ändå att den på nåt sätt var värd att se iaf. Lördagen spenderade vi på drottninggatan där vi letade efter vårskor. Vi hittade skor båda två, de var tom samma skor fast olika färg. På kvällen gick vi ut på 'pub crawl' på odenplan, slutstationen blev Hard Rock café där vi randomly stötte på Malin Backlund som nu pluggar och bor i Stockholm.

Sen åkte jag hem på Lördagen igen och åkte direkt ner till huset för en vanlig familjemiddag. Strax efter middagen så gick jag och annika bort till amalias för att träffa andrea, nico, challe och hennes andrew. Och senare kom även emma och jenny förbi en sväng, och det gjorde även adam och jesper. Det blev en sån där rolig och trevlig kväll som sällan händer i gränna numera. Förhoppningsvis blir det bättre snart då det nalkas vår och sommar. Svante var ändå den som fick oss att skratta mest av alla =)

Igår blev en sån där riktigt solig och fin söndag då man bara känner för att vara ute hela dagen, så jag gick bort till huset och bytte däck på bilen, och sen gick jag och annika till thörns för att käka pizza med gänget från i lördags. Sen var det bara att gå ner till huset igen och hämta bilen, åka hem, packa om, och åka till jobbet.

Kanske ska jag säga upp lägenheten och bara bo hos alla andra?...jag verkar ju aldrig vara hemma längre..

Imorgon kommer Jens, och jesper lundmark kommer till gränna idag!!! Wohoo! Challe och Andrew ville åka till gbg på onsdag, men det skulle ju kännas rätt dumt att åka när jens och jesper är i stan. Jag ska hinna träffa Tompa imorgon med för att diskutera bla majschemat.

Sthlm

Imorgon bär det av till huvudstaden för att hälsa på min fina kompis Tess som precis flyttat hem till sverige igen. Bussen går från galgen kl. 10.45 så det blir full fart hela morgonen då jag går av jobbet kl. 8.00. Men roligt ska det bli iaf.

Another weekend

Jobbar helg..igen. Har blivit en hel del helger den här månaden, men det blir en fin lön sen i maj iaf. Idag är min första dag som jag jobbar för nordströms assistans och det känns riktigt skönt att det äntligen blir lite ordning och struktur igan. Har fått nya schemat med, och det ser ut som att det kommer att passa fint i sommar. Jag är tex ledig mors dag, nationaldagen och bluegrass-och tornérspelshelgen..och då kan jag ju jobba på kaffestugan om det behövs. Sen så måste jag nästan kolla om jag inte kan fixa så att jag blir ledig helt den 1a maj, för då behövs jag nog garanterat på kaffe då ingen av dom nya ens har provjobbat då..och det brukar ju vara rätt så högt tryck just den dagen. Men det borde kanske gå att ordna att jag kommer till jobbet på måndag morgon istället för klockan 18 på söndagen?! Förlåt att jag tjatar, men jag gillar att planera lite, och jag ser faktiskt fram emot att få ägna delar av min lediga tid på kaffestugan.

Sen så funderar jag skarpt på att åka upp en sväng till tess i sthlm innan påsk...behöver verkligen komma iväg från gränna/jönköping snart...lider lite smått av tristess.

Vet inte riktigt vad man ska hitta på i helgen..idag är en riktigt grå dag med dimma och fukt..När jag passerade gyllene uttern så var dimman så tjock att jag bara kunde se ca 10-15 meter framför mig..så vi lämnar nog inte lägenheten idag hehe.

RSS 2.0