Återträff

Det var riktigt trevligt hemma hos emma i uppåtgränna igår kväll. Jag, emma, andrea och annika åkte dit redan vid klockan 5 för att chilla, spela kort och förbereda maten tills dom andra kom. Vid 7-tiden så kom amanda och ronja. Det var riktigt kul att träffa ronja igen då vi inte setts sen i 9an tror jag. Vi lekte med tanken av att fixa en liten återträff med högstadieklassen. Tvivlar på att det kommer att hända, men det skulle vara riktigt kul om det blev av hehe. Aja, vid 10 så åkte jag upp till berget för att hämta resten av gänget, men dom hade haft en helt sjuk dag så dom var ändå inte klara när jag kom. Jag hjäpte till med det sista av stängningen och strax innan 11 så kunde vi låsa stället och dra tillbaka till uppgränna. erika var så trött att hon inte hängde med, och det gjorde inte heller sanna, vican eller nirro. Men resten kom med. Bea kom med vilket var en glad överraskning. Jag har lärt mig att älska den lilla tjejen. Vi käkade grillspätt och snackade till klockan halv 2 då vi kände att det var dags för refrängen. Så jag, amanda, andrea, bea, challe och annika åkte hem. Det blev en nykter kväll för mig med andra ord, vilket var riktigt gött.

Ikväll blir det jobb igen som vanligt. Det blir Forssén-power med alla systrarna plus emma som jobbar heldag, vican och bea. Det är lite halvkasst väder idag..mulet och regn. Så det blir nog betydligt lugnare idag. Tycker så synd om nirro som jämt lyckas pricka in att jobba på alla fina dagar, och jag jobbar alla lugna dagarna. Stackarn skärde sig illa på den nya kniven igår med...den är sjukt vass, och vi har båda kommit överens om att inte använda den nåt mer..bara till att skära kartonger så att den slöas till lite.

Snabbshopping

Imorse upptäckte jag att jag akut måste dra in till A6 då min mobil fuckade upp sig. Knapparna slutade funka. Så jag och Annika drog in till stan en snabbis. Jag hade hoppats att dom skulle säga att jag fick byta ut telefonen mot en ny...men nej, den skickades in på service så jag får igen den om ca 2 veckor sa dom. När vi ändå var där så passade vi på att shoppa lite..det blev mest kläder till jobbet...svarta leggings, ett långt svart linne samt ett hårband som jag kan ha istället för dom där fula kepsarna. Jag köpte också en svart basker som jag så länge velat ha..men som jag aldrig passat riktigt bra i..men jag hittade en som var perfekt. En lila plattång köpte jag med eftersom min gamla är trasig. 

Ikväll hade vi tänkt att hela Kaffestugangängeti skulle dra hem till Emma i uppgränna för att grilla lite. Det blir nog trevligt som vanligt, men jag håller mig borta från vinet ikväll. Kan vara skönt att ta en vit vecka efter utgången som var i helgen hehe. Så efter 4 nån gång så ska vi som är lediga ikväll mötas upp för att handla lite mat och dra upp till uppgränna och förbereda lite.

10 i

Har jobbat heldag idag tillsammans med Emma. Vi var fortfarande väldigt trötta och sega då vi fortfarande inte tagit igen dom sovtimmarna som vi missade i lördags då vi var ute och festade i jönköping med nirro och monika. Vi hade bara två timmar på oss att festa innan sista bussen hem gick. Men vi hann med ganska så mycket. Monika den jäveln bjöd oss på två long island ice tea (10 cl per drink) så vi blev snabbt väldigt dragna. Monika blev utkastad från centrum eftersom hon deckade på soffan där, sen såg vi inte till henne nåt mer, och hon svarade inte på mobilen. Dagen efter så fick vi reda på att hon sovit hemma hos nån snubbe som hade tagit hand om henne. Hon sa dock att inget hade hänt, så det var väldigt skönt att höra. Nirro blev så pass dragen att hon inte fixade att ta bussen hem, så vi hoppade av i huskvarna och tog en taxi hem till gränna. 750 SPÄNN fick vi pröjsa taxichauffören!!! Rena rånet anser vi. Väl framme i Gränna upptäckte vi att nirro tappat bort sin husnyckel. Detta var anledningen till att jag och emma bara fick 2 timmars sömn den natten. I hennes lägenhet låg nämligen nycklarna till Kaffestugan. Så vi ringde runt till allt folk vi kunde komma på som möjligen kunde hjälpa oss..men där hade vi fel. på morgonen ringde nirro sin husvärd som kunde låsa upp hennes lägenhet strax efter 9. Det blev nog en aning stressigt att öppna kafét..men och andra sidan så KUNDE dom öppna. 

Nu på kvället så jobbade järngänget, och det märktes verkligen skillnad. 10 i 9 kunde vi låsa stället för dagen =) Det är så powerstäd ska gå till! Nu ska jag ta och gå till sängs så man är lite piggare imorgon bitti när man kör upp till jobbet igen.

God natt!

Pik

Efter begäran av en särskild familjemedlem så loggar jag in på bloggen för att skriva några små rader. Det var en upptagen men trivsam dag på jobbet idag. Jag, challe och annika jobbade från klockan 9 imorse, vi ringde till emma vid 11 och sa att hon inte behövde komma klockan 12 utan vi kunde ringa henne om det blev mycket att göra. Det rullade på bra fram till klockan 2, men sen fick jag slå en pling till henne. Som tur var så stannade tompa och diskade enda fram tills 3 då bea kom, så någon panik blev det aldrig. Nu har jag kommit hem efter att ha lämnad Caddyn hos tompa och vart på systemet en sväng. Det var många olika planer att välja mellan ikväll..men det blir den vanliga rutinen. Lite vin på erikas balkong med gänget och sen drar vi vidare till amalias där nico, robin, ingrid och tess kommer hålla till. Det var först tänkt att jag skulle hänga med annika och adam till piren i jönköping, men vi bangar det.


Results

Ibis har varit nere hela dagen idag, vilket sög en aning eftersom det var idag som slutbetygen publicerades...så efter att jag fick gå hem redan klockan 4 istället för klockan 9 så kämpade jag i drygt en timme med att försöka loada sidan. Jag vet att det inte hjälper ett skvatt att uppdatera sidan typ en gång i minuten...men rätt som det är så måste det ju funka right? Jaja, det gjorde det inte den här gången, utan jag gav snart upp och såg på en film med annika och adam istället..sen stack vi till erika och spelade chicago med erika, emma och andrea. Det var mysigt och vi satt länge uppe och snackade. Nu direkt när jag kom hem kom jag på att ibis borde funka nu, så jag startade upp datorn ännu en gång. Hjärtat började öka takten något då jag var övertygad om att jag failat nån kurs...om inte fler. Jag var tom beredd att hoppa av skolan om det gick för illa. Jag tänkte att OM jag inte kommer vidare till sista året så hänger jag på erika till australien i ett par månader...Men det blir inget Australien, för JAG KLARADE ALLA KURSERNA!!!! Så himla lättad. Jag failade tydligen på en av sluttentorna, samt en uppsats i research methods...men eftersom jag fick lite bättre i andra kurser så kompenserades det till godkänt. 

GRATTIS TILL MISS HANNA FORSSÉN, 3rd year student!!!!!! Jävlar, nästa år ska jag plugga som jag aldrig pluggat förut! Nu vet jag på ett ungefär inom vilket område jag vill inrikta mig, samt att det 'lossnade' för mig under examveckan då allting helt plötsligt makade sense och jag kunde se en koppling mellan kurserna vi läst under de här två åren, alla olika filosofiska teorier, kopplingen till media, krimonologi, historia, geografi och globala studier.

Lek och åska

Det blir snålt med bloggningen nu när jag är hemma i Gränna...men jag ska väl försöka anstränga mig mer. Jag tror att dom flesta som läser min blogg är människor jag träffar varje dag nu, men jag får väl skriva för min egen skull helt enkelt.

I helgen var Dave i Gränna eftersom Tess jobbar i huvudstaden hela den här veckan. Det var först tänkt att han skulle bo här hela denna veckan, men han stannade som tur var bara till söndagen. Inte för att jag inte vill umgås med han, men jag är så himla upptagen hela tiden och är sällan hemma. Han skulle nog tycka att det var tråkigt ändå. Helgen var helt underbar dock. På fredagskvällen var det bbq hemma hos lawrance med nästan hela K-gänget. Vi grillade, drack öl och hade en allmänt rolig och mysig kväll vid deras pool. Det blev tyvärr inget bad, fast Dave tog sig ett dopp iaf.

På lördagen bärde det av till High Chaparral med Dave och Andrea. Jag hade aldrig varit där innan så jag såg fram emot att leka cowboy jättemycket. När vi stog i entrékön så kom Ellan, Henrika, hennes pojkvän och en annan av deras kompisar och ställde sig precis bakom oss. Snacka om random! Så det blev att vi hängde en del med dom under dagen. Det var en grymt solig och het dag, så man var tvungen att gå och köpa sig en cowboyhatt för att klara av dagen. Det var riktigt roligt att få leka av sig lite.

På söndagen bestämde vi oss för att ta cyklarna och dra över till öa, då Dave aldrig hade varit där innan. Vi tittade först på visingsborg för att sen cykla bort till andrea. Sen tog vi bilen för att turista lite. Vi åkte först bort till Näs för att titta på slottet, sen stannade vi till vid Kumlabykyrkan. Vi gick tom upp i tornet...nåt jag inte har gjort på många år...och nu kommer jag ihåg varför...jag verkligen HATAR torntrappor! Aja, vi tog oss upp och ner i one piece iaf. Sen åkte vi vidare till Sandudden..och det var förvånadsvärt mycket folk där som badade i kalla vättern. Vi hittade ett litet undangömt fik som inte ens andrea visste om att det fanns. Solrosen hette det, och vi tog oss varsin hemmagjord glass där. Mer hann vi inte med eftersom jag skulle börja jobbet klockan 4 och familjen tänkte ta sig en räkmacka innan jag började. Jag tror att Dave hade en lyckad helg, det hade jag iaf.

Igår var det personalfest hemma hos tompa på kvällen för att fira att vi sålde så bra på mors dag, och att äntligen öppna den där champagnen som har väntat på oss så länge. Maten var som vanligt gudomligt god, det blev grillad oxfilé bla. Det var sjukt kvavt hela dagen igår och det var verkligen en plåga att jobba på berget...på eftermiddagen så kom åskvädret men det tog inte bort den kvava luft som var. Idag är det minst lika kvavt i luften och vi har stora åskmoln som mullrar runt Gränna...så nu väntar man bara på att det ska komma hit. Annika och jag spenderade vår lediga dag med att dra till fiket en stund, och sen drog vi ner till hamnen i hopp om att det fläktade lite mer där. Det gjorde det faktiskt, och det var riktigt skönt. När vi kom hem så vattnade vi hundarna med vattenslangen, vilken dom njöt av, och sen tog vi ett snabbt dopp i poolen. Ikväll tänkte vi samla ihop gänget och käka på pir Kro.

RSS 2.0