Flytt flytt flytt

Nu sitter jag hemma i beckas nya lägenhet i centrala Jönköping och vilar lite och tar ett glas vatten efter att ha packat upp och byggt ihop möbler hela dagen..sen hann vi med och handla lite prylar på Ikea med.

Helgen blev också rätt fullsmäckad..iaf lördagen då jag och de andra assistenterna och deras karlar hjälpte becka med flytten..det tog precis hela dagen. Efter att vi var klara blev vi bjudna på middag hemma hos beckas pappa och hans sambo. Klockan 20 var jag hemma i Gränna och efter att jag lämnat bilen hemma gick jag direkt till grännagården för att möta upp med Andrea, Tim, Tess, Jacob, och hans kompis Olle. Det blev en trevlig kväll med på gränsen till för mycket att dricka. Tim kom till mig på fredagen och lånade min säng hela helgen. Jag tog soffan för jag är ju kortare än han. Så igår blev det något av en bakisdag med frulle på fiket med hela gänget. Efter det tog vi en solig promenad ner till hamnen för en snabb glass, och sen splittrade vi oss lite och jag, Andrea och Tim tog bilen och åkte på lite sightseeing till Röttle och gyllene uttern. Och sen fixade vi käk hemma hos Andrea och åt ute på hennes uteplats..riktigt gött var det.

Idag öppnade Kaffestugan. Längtar tills på onsdag då jag jobbar mitt första pass där för säsongen.


Grattis Brynäs

Först och främst måste jag be om ursäkt för att jag inte hållit mitt löfte om att blogga varje dag den här veckan. Glömde bort bloggen helt enkelt.. Sen måste jag gratulera brynäs till sm-guldet. Lär få somna nu till festljud. >>
Igår var en av dom finaste skidåkardagarna jag varit med om. Strålande sol och hur fina pister som helst.
Idag var det dock inte alls lika fint. Det var töväder och snöslask nere i dalen, och på toppen var det iofs minusgrader och fin pist men det blåste rätt rejält och var tjock dimma. Så vi fick dra oss ner mot rödkullen där det var fri sikt och perfekt underlag. Bra dag allt som allt iaf.
Efter en hel dag i backen så blev det först bastu och sen middag ute på puben. Och sen efter det tog vi en öl på balkongen då solen tittade fram en stund i väntan på att andra perioden i hockeyn skulle börja.
Imorgon får jag hålla ögonen öppna i backen. Jens och Tim stötte på Stina Ljungström när dom gick till systemet, och sen så sa Annika att vår kusin Magnus också anlänt till Åre. Jag skrev till han på fb, men han har inte svarat ännu. Vore ju såklart kul att träffa han igen. Har inte träffat han sen mormors begravning. Får se om han kollar sin fb tills imorgon..kanske kan ta en fika i backen?? Vore riktigt trevligt isf.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Åre dag 1

Det gick väldigt bra att ta nattåget hit till Åre. Det var himla smidigt att kunna sova genom hela resan, dock kanske man inte fick den bästa sömnen pga de hårda smala bäddarna, den hårda kudden och värmen i kupén. Men när vi väl var framme så mötte Jens och Tim upp oss på stationen och vi gick till lägenheten för att äta lite frulle och vänta på att liftarna skulle öppna klockan 9. Sen blev det hela dagen i backen. Vi blev lite glatt överraskade över att det var några minusgrader och det snöade ymnigt hela dagen. Fast på eftermiddagen blev det nästan lite jobbigt att åka i den djupa snön och den iskalla hårda vinden. Så vid klockan 15 gav vi upp och åkte hem. Duktigt gjort av oss tycker jag iaf. Är iaf väldigt nöjd med mina nya skidor, fast det tar ju ett tag innan man vägar släppa på bromsen...kanske imorgon om vädret tillåter. Ryggplattan som jag fick av mamma och pappa har jag dock inte fått chansen att testa riktigt eftersom jag inte ramlat ännu.


Nattåg

Ja ni, nu är man på väg till Åre och jag och Andrea har bäddat ner oss i våra sängar på tåget. Inte världens skönaste sängar kanske, men det går nog att sova inatt hoppas jag. Ganska så mysigt att ligga här i allt skak...lite som att vaggas till sömns. Så jag säger godnatt.


9 hours

Woop woop! 9 timmar kvar till avfärd mot snön och branterna. Så fr.o.m. Idag så lovar jag att blogga varje dag den här kommande veckan. Men först ska jag hänga med bästaste becka en stund till :)


The cake got pimped!

Jon 19 år idag


Väntan

Det är inte direkt någon uppiggande dag idag...mulet, grått, blött och trist. Men jag jobbar iaf idag, och det tycker jag om. Jag har ju gått en vecka nu utan att jobba, och det blir lätt långtråkigt efter ett par dagar. Så nu jobbar jag idag, ledig onsdag, torsdag..och sen tar jag med mig en massa packning tills helgpasset, för sen åker jag direkt från jobbet till Åre på söndagkvällen!!! Längtar så sjukt mycket nu efter att åka lite skidor och umgås med mina bästa andrea, jens och tim :) Fast jag måste erkänna att det känns lite knäppt att åka iväg till vintern när man helst vill att sommaren ska komma så fort som möjligt...Kul ska det bli iaf.

Sen efter skidresan så är det inte långt kvar innan Kaffestugan öppnar för säsongen, och då kommer jag vara där mestadels av min lediga tid i maj. Ska bli såååå skönt att inte gå hemma och dra då man är ledig alla dessa vardagar. Jag är nog lite av en workaholic för jag trivs bäst med att jobba mest hela tiden..knäpp är vad jag är..

Sorry för mitt tråkiga blogginlägg...men jag hade visst inget kul att berätta idag, men jag känner ändå att jag måste komma igång att skriva på riktigt nu. Bättre blir det väl nästa vecka gissar jag :)

RSS 2.0