Sommaren är här igen!

Snacka om att ha tur med vädret under sina två lediga dagar, riktig sommarvärme. Gårdagen spenderade jag i stan med Annika och shoppade massor! Jag köpte 4 st linnen, ett par chinos, en bikini samt lite småkrams...men framför allt köpte jag mig ett par nya gympaskor så jag kan börja träna på gymet. Det var en riktigt bra dag fram tills på kvällen då vi fick reda på hugos provsvar..han har något som kallas för malignt lymfom som är en typ av blodcancer som inte går att bota. Man kan behandla det så att vi kan få ha hugo i ca ett år till, men försäkringen täcker inte kemoterapi så det skulle handla om ca 25-30 000 kr...och då skulle hugo få gå på väldigt tunga mediciner samt att vi skulle få åka in med honom till veterinären ca 1 gång i veckan...det känns inte som att det är humant mot hugo. Än så länge är han lika pigg som vanligt, men vi ska träffa en specialist på fredag för att kanske se hur långt det är gånget och hur snabbt det skulle gå utan behandling. det kan handla om veckor eller månader :(

Så det lär väl bli att handskas med ännu en valp ganska så snart, fast då blir det inte en boxer, utan det lutar väl  ev. åt att det blir en bostonterrier eller en fransk bulldog.

Bostonterrier

<
Fransk bulldog

Annars, idag gick jag och annika och kollade in gymet..jag kan ju inte säga att jag blev imponerad, men men, det är ju bättre än inget. Sen har vi bara suttit ute på altanen och solat. Nu ringde erika också och ville ta en kopp kaffe på hennes balkong när hon kommer hem från stan. Och ikväll blir det party med god mat och dryck hemma hos chiefen Tompa. Det blir nog riktigt göj!

Hanna, Annika, Viktor och Hugo på äventyr

Usch vad jag har varit dålig på att blogga. Jag måste få in bloggrutinen även här i sverige.

Den här dagen visade sig bli en riktig äventyrsdag. Jag och annika var båda lediga på förmiddagen så vi tänkte att vi skulle passa på att ta en mysig promenad på naturreservatet i röttle med dogsen. Så vi satte oss i bilen och körde dit. Det var bara det att vi valde lite fel väg...i vanliga fall brukar vi bara gå till grillplatsen och ta vägen hem sen, men just idag tänkte vi att vi ville gå lite längre så vi fortsatte förbi grillplatsen. Det gick bra till en början, men efter en bra bit så gick stigen inåt skogen till...och sen gick det bara uppåt, det blev till att klättra i berg med två hundar som drog hela tiden, och marken var lerig och hal. Till slut var vi uppe och vi pustade ut, men sen gick stigen ner igen. Och det hade inte varit några som helst problem om det inte hade varit så att hela stigen hade blivit en fors av allt regnvatten. Vi lyckades ta oss ner där utan att halka, men sen var det en stor vattensamling vid slutet av stigen med en liten bro...tror ni inte att viktor drar till och jag halkar i vattenpölen?! Just min tur det hehe. ALDRIG mer att vi går den stigen igen! Den promenaden tog drygt 3 timmar att gå...vi hann precis hem för att ta en dusch och nåt att äta, sen var det bara att traska upp till jobbet...jag tror aldrig att trapporna har varit så jobbiga i hela mitt liv.

Det var väldigt lugnt på jobbet idag...så det blev många koppar kaffe och dösnack för mig, annika och bea. Dom sista gästerna stack vid klockan 7, så vi började städa och stänga stället. Tompa tyckte att vi kunde vänta tills kvart över 8 och sen åka hem. Så nu har jag kommit hem efter att ha lämnat bilen, nycklarna och ett par folköl till tompa. Usch vad jag har varit dålig på att blogga. Jag måste få in bloggrutinen även här i sverige.

Jag är ledig imorgon och på onsdag nu...så himla skönt! Imorgon ska jag och annika åka in till stan och shoppa. Jag måste köpa mig ett par nya gympaskor så att jag kan börja utnyttja mitt gymkort som jag fick av tompa, och så ska vi köpa present till erika med. Sen på eftermiddag/kvällen så ska jag, annika och nirro gå till gaisgården och testa gymmet.

Tråkigt

Idag har det varit en sån där allmänt tråkig och lång dag...både jag och annika är lediga, men vi kan liksom inte göra något kul eftersom det regnar precis hela dagen.Vi kan alltså inte vara ute eller ta någon promenad med vovvarna. Men nu har iaf jon, mamma och adam kommit hem efter jobbet och skolan.

Det har varit en riktigt hektisk helg med mycket jobb...heldag både fredag och lördag och kväll igår...alltså 28,5 timmar på tre dagar.

Man blev lite lättad idag då svullnaden har gått ner betydligt på hugos hals...det blev lite dumt med hans medicin innan, men nu går han på rätt dos och det verkar ju funka. Får se vad biopsiresultaten visar sen.

Jag är redo för lördagsrush.

dsc00203 (MMS)

Jag är redo för lördagsrush.


Premiär för pirkro's nya altan.

dsc00201 (MMS)

Premiär för pirkro's nya altan.


Det här är livet.

dsc00200 (MMS)

Det här är livet.


Todays mission complete: giant spider dead.

dsc00196 (MMS)

Todays mission complete: giant spider dead.


RSS 2.0