Premiärhelg

I helgen öppnade Kaffestugan upp portarna för alla räkfantaster och detta betydde att jag jobbade där hela lördagen och söndagen. Det blev en hel del att göra under lördagen då folk passade på att ta en räkmacka innan majbrasan. Tråkigt nog så började det regna precis innan och under brasan, så det blev fullt vid alla borden vi hade inomhus och en del besökare gav upp och åkte ner till hamnen istället, och en del tog med sig mackor hem istället. Två av de nya tjejerna kom och provjobbade så med, men trots kaoset så sa de att de tyckte det var roligt...bådar gott inför sommaren. Igår däremot var nog en längsta dagen jag varit med om på länge. Det blev många koppar kaffe och inte så många gäster. Martin och Johanna kom och hälsade på under helgen, så det var riktigt tråkigt att man jobbade då, men man hade iaf kvällarna som man kunde spendera med dom. Martin fyllde år igår, så efter jobbet blev det mat och tårta när jag och annika kom hem vid 8.

Nu är jag tillbaka på mitt 'riktiga' jobb, och till Beckas delight så tog jag med mig varsin räkmacka som vi kunde mumsa i oss. Total success!

Imorgon får jag vila upp mig med en ledig dag då jag får vara hundvakt under dagen då mamma och pappa är iväg och firar silverbröllop i budapest. Sen på eftermiddagen ska jag, andrea, tess och elin åka till stan en sväng och do some shopping.

RSS 2.0