Vill inte till Chester...vill tillbaka till Österrike

Det sista jag vill nu är att åka tillbaka till Chester...då måste mann ju faktiskt ta tag i sitt liv igen och faktiskt börja plugga igen....Jag kom hem igår kväll efter att ha spenderat en hel vecka i Österrike och åkt skidor i Alperna. Det kändes tungt att åka därifrån i torsdags kväll...men förhoppningsvis blir det samma resa även nästa år. hoppas hoppas!!!! Andrea håller på att skicka över alla bilderna via msn nu...men det tar lite tid så bilderna kommer väl upp på bloggen imorgon eller nåt. Man kan verkligen säga att vi åkte skidor i alla möjliga tänkbara väder...storm, kyla, sol och tö...men det hindrade inte oss från att spendera minst 8 timmar i backen varje dag. Så nu har man en fin goggle tan efter skidglasögonen...röd och fin från näsan och neråt lol..fjällar gör man med.

Idag körde jag och mamma in till Tranås för att lämna tillbaka hyrskidorna, men så gick vi in till expert för att kolla efter en digitalkamera till mig för att min gamla varit på nedgång länge nu..så det var dags för en ny. Dom hade inga jag gillade där så vi bestämde oss för att ta en sväng in till stan istället. Tog vägen förbi aneby och via huskvarna...inte nån väg man tar varje dag precis.. Vi åkte först till media markt där det var helt knökafullt med folk, och vi kunde inte fatta varför alla människor var där just idag...tänkte att det var löning eller nåt...men när vi kom in i affärn så fattade vi....Charlotte Perelli var där och spelade...typiskt tänkte vi, så vi kollade lite snabbt vad dom hade för utbud, och sen drog vi vidare till A6 för att kolla på elgiganten och siba..men ingen av dom hade nåt jag ville ha så vi åkte tillbaka till media markt där jag hittade en liten kamera jag fastnade för...då hade iaf en stor del av folket lämnat butiken. Patrik Isaksson skulle också spela där, men vi hann gå innan det var hans tur....aja, man fick ju se en kändis iaf.

Emme har visst fått en liten son med, det blev en liten Noah. Sååå söt! Grattis Emelie och Andreas!

Hemma i Svea Rike igen

Då var man hemma i snöslasket då, men det är gött iaf trots vädret. Kom hem i söndags natt, hade kommit hem i fredags egentligen om jag inte hade gått på Kelly Clarkson konserten i manchester med tess och jamie då. Den tjejen kan verkligen sjunga asså..fattar inte hur man kan sjunga så bra live, lät ju tom bättre än cd-tracksen. Aja, det var ballt iaf.

Tess köpte en rosa cowboyhatt medans vi väntade i kön..så på tåget hem så turades vi om att ha den..det här är jamie som vi ska dela lägenhet med from i höst...vi bor även ihop nu..
image115

image116

image117 

I går blev jag vuxen också..så jag antar att det här är min första riktiga dag som vuxen (21 år)...ja, enligt engelsmännen iaf. Själv tycker jag inte att jag är särskilt vuxen av mig, och jag hoppas att det dröjer ett bra tag till innan jag kan kalla mig själv det. Hela familjen var hemma till middagen igår vilket var roligt, och det inlkuderar challe och andrea såklart, tess var i sthlm så det var väl bara hon som fattades. Jag fick ett stort påskägg fullt med presenter. Påskägget följde ett speciellt tema kom jag fram till under tiden jag öppnade paketen. Jag fick en espressobryggare av annika, jättesöta turkosa espressokoppar av erika och espressokaffe av jon =) Så nu kan jag dricka lite riktigt kffe, inte sånt fjantkaffe som engelsmännen dricker. Av mamma och pappa fick jag ett jättefint silverhalsband som dom köpt här i lilla gränna. Kul med nåt lokalt så med, fint var det iaf =) Av andrea fick jag såklart saker till skidresan, skidsockar och ett headband (blått och turkost, så det passar skidjackan) Sen fick jag också ett gäng plastblommor som jag kan ha i nya lägenheten sen.

image112

image113

image118


Skulle vara skönt att komma ut en sväng sen..kanske ta lite kort på snön och så...lägga ut på facebook och göra kompisarna i regnland lite avundsjuka. Kanske ta en sväng upp till kaffestugan och kolla lite på utsikten!? Måste tyvärr plugga lite sen =( Vill inte!!! Så trött på't nu....vill ha sommar så jag kan jobba!! Har abstinensbesvär!!!!

image114

På väg hem från erikas lägenhet så hittade jag den här granen inte så långt ifrån vårt hus...Nån som slängde ut julen sent i år?!

Men lilla vännen...

Det är en sak som engelsmännen inte kan skryta med iaf...och det är allmänbildning. I måndags så nämnde Brian ordet flouride under lektionen..och då var det en tjej i klassen som frågade vad det var för nåt...oh sen när jag såg mig omkring så kunde man se att det var fler än hon som undrade detsamma...herregud... Och idag på seminariet så pratade vi lite historia och så...och då frågade Brian vad som kom efter andra världskriget...När jag svarade kalla kriget så såg alla dom andra tjejerna helt lost ut...Brian såg det med och undrade om dom ens visste vad det var...Det visade sig att ingen hade läst nåt om det i skolan, och ett par stycken hade aldrig ens hört talats om det innan. En tjej hade aldrig ens läst nåt om andra världskriget....Ja ibland undrar man..

Nu har jag rast i ett par timmar iaf fram tills kl halv 3...Tess ringde nyss och hon är på väg hem...ska väl ta och käka lite lunch sen när hon kommer...left overs, ja bitte. Fick sista räkningen för hyran idag..914.55 pund...usch sånt tycker man inte om.


Foam party is the shit

Den som ännu inte har varit på nåt skumparty har missat nåt. Det var sjukt kul och man blev jätteblöt och skummig. Stannade doch inte så länge för man fick i sig lite för mycket såpa i både mun och ögon..Gick blöt och huttrande hem i kylan redan vid kl 12..tog en, tyckte jag, ordentlig dusch och gick och la mig...Bara det att när jag vaknade i morse hade jag fortfarande kvar en massa torkad såpa i håret...så det stog rätt upp. Så det var bara att hoppa in i duschen igen och försöka igen...roligt såg det ut iaf...borde ha tagit kort...faaan gandalf..

Aja, nu är jag typ klar med uppsatsen iaf...ska försöka lägga dit ett par meningar till sen efter lektionen...det är på gränsen att det är för kort...godkänd längd..men man vill ju verka lite ambitiös också.

Usch jag kommer nog bli blöt sen för det är vääääldigt mörka moln ute nu...suck...får ta fram paraplyt kanske.

..en minut senare...

Jaha nu regnar det...great...varför var jag tvungen att flytta till regnland för??? haha jag är kanske lite självdestruktiv av mig.



Foam party?

Ikväll är det skumparty på rosies, hade tänkt gå med tess och sandra...men nu vet jag inte hur det blir..sandra var visst sjuk och kan inte gå, och tess har typ panik över sin labbrapport som ska lämnas in den här veckan så hon visste inte heller om hon kunde gå...vi har redan betalt £5 var för biljetterna..så vi sticker nog dit en stund iaf och blir lite blöta.. Just nu sitter jag och skriver på min uppsats som har deadline på onsdag...hade planerat att ha varit färdig med den för lääänge sen...men jag och planering går inte direkt hand i hand...inte när det gäller skolan iaf.

Gick upp i hyffsad tid imorse för en gång skull..duschade, käkade frukost i lugn och ro...och sen medans jag väntade på att jag kunde gå iväg till min lektion så tänkte jag att jag kunde fördriva tiden med att titta min mail...och det var tur att jag gjorde det för där stog det att lektionen var inställd....vilket betydde att jag kunde stanna hemma och jobba på uppsatsen i några extra timmar innan andra lektionen.

Nu är det lite mer liv i huset igen för Zara har kommit hem...helgen har varit väldigt tyst för det har bara varit jag tess och sarah hemma...och sarah är inte så särskilt social av sig..inte mot oss iaf. Jamie är i london och kommer hem på onsdag, och maggie har varit i liverpool med kören...men nu är alla utan jamie hemma iaf.

Om en vecka fyller jag år..och jag kan inte komma på nåt bra jag önskar mig...jag har redan allt jag behöver till skidresan, och det är ju inte så lätt att köpa nåt till nya lägenheten för då måste man ju kunna transportera över det hit...jobbigt... Det blir nog inget firande av st patricks day heller...vet inte ens om dom nya ägarna kommer att ha det...men det är nog inte så kul i år eftersom inte jesper jobbar kvar..och nya ägarna verkar inte så roliga heller...men vi får la se...om dom har nåt firande över huvud taget så får man väl kanske gå dit och se om nåt kul folk är där.

På fredag är det Kelly Clarkson-konsert i manchester med tess och jamie iaf =) Det ska bli kul..fast jag kan inte alls många av låtarna...får försöka lära mig några av dom i veckan... Zara fyller år på fredag så det är lite synd att vi inte är hemma så vi kanvara med och fira henne då, men vi sa att vi får ta och gå ut tillsammans när vi kommit tillbaka efter påsk.

Kattmördare

Dennis ex, Alexandra, verkar ju vara helt psycho. Hur fan kan man få för sig att man ska mörda en katt??? Och dessutom var det hennes och dennis gemensamma katt Simba... Hon försökte först dränka katten i badkaret..men när katten kämpade emot så hämtade hon hammaren och slog katten i huvudet tills den dog. Så jävla hemskt!!! Nu sitter hon inne på psyket iaf...hoppas hon blir bättre...så inte fler katter faller offer för hennes psykutbrott..

Aha

Glömde säga det innan, men vi har nu löst mysteriet om den svenska flaggan. Den har nu varit hissad på skolan i flera dagar, och Sam berättade att det är för att det är ett gäng svenska utbyteselever som är här den här veckan...så tyvärr mamma...det var inte för oss dom flaggade =( men man kan ju låtsas det ändå, mycket roligare så...vi förtjänar det säkert mycket mer än utbyteseleverna. nej, nu måste jag plugga. Tjo! xx (annika och challe, det här får ni vänja er med att avsluta alla era meddelanden med..x=puss men det visste ni kanske redan hehe aja lite random facts är alltid bra)

Boot camp

Idag har man haft fullt upp fastän jag inte hade några lektioner idag pga konferensveckan.

- Vaknade kl 9 och käkade frukost
- Gick ut på en skön promenad i solen med Tess
- Kom hem och gjorde lite magövningar
- Käkade lunch
- Gick bort till skolan för att gå till biblan och snacka med Sam...blev en snabb kaffe i Binks med
- Kom hem, tog en joggingrunda på muren (ca 2.5 km)
- Gjorde några fler magövningar
- Käkade mellanmål
- Stack till uni och gymmade i 45 min
- Käkade middag

När man skriver upp allt så här så låter det som att man inte gjort annat än att äta och träna...men nu ska jag bara ta mig en dusch, sen ska jag plugga i ett par timmar..sen blir det att se på en film med Tess som avslutning. Kommer nog sova gott inatt iaf...om inte folk kommer hem från krogen och skriker som dom brukar..

Det blir nog att man fortsätter att träna hårt hela helgen...vill ju vara lite i form till skidresan, så att man fixar att vara i backen hela dagarna. Kommer nog att ha en skön träningsvärk dom kommande dagarna =) Nej nu är duschen ledig, så dit bär det nu.

lol

Mamma skrev en kommentar på mitt senaste inägg som jag bara måste lägga upp för alla att se. Jag kunde inte hålla mig för skratt för det var så gulligt:

"Nädu gumman. Det är ingen flaggdag idag, inte i svenska almenackan i varje fall och inga kungar eller nåt som fyller år vad jag vet. Engelsmännen måste ha fått fnatt, eller de kanske firar att ni går på skolan."

Ajuste!!

Har jag missat att det är nån flaggdag eller nåt? För idag har dom flaggat med svenska flaggan på skolan, och jag fattar verkligen inte varför.

Conference week

Då var conference week här...får lyssna på en massa olika föreläsare från alla möjliga ställen i uk. Temat är subcultures.. Började väldigt segt med att en snubbe snackade i en timme om nåt fotbollslag från london...det var sjuuukt tråkigt för han snackade typ bara om hur deras lagtröjor hade ändrats med tiden...nästa föreläsning var lite bättre, men fortfarande trist...däremot efter lunchen så var det en ung tjej som snackade om psychedelic trance..den timmen bara flög iväg. Det blir nog roligare imorgon för då har Cox den första föreläsningen, och brian har andra...får hoppas att den tredje människan är en bra talare också.

Aja, ikväll kanske jag hänger med maggie ut på puben en sväng med hennes kompisar...men jag tror inte att jag hänger med ut sen efter det för jag börjar skolan tidigt imorgon och kommer att sitta på föreläsningar konstant fram till kl 3...och dessutom är jag inte så haj på att gå på Rosies (RB's) längre för det är alltid samma musik där...och sen ser alla precis likadana ut...det gäller iofs hela england och inte bara rosies...roligare att gå ut nån gång då och då istället för att gå ut flera gånger i veckan...man tröttnar ju så lätt liksom...vi har ju inte så himla många ställen att välja mellan....många barer, men inte så många dansställen... Borde sticka iväg och träna egentligen...men jag vet inte...får jag tråkigt sen kanske jag gör det sen. Måste ju vara fit tills skidresan...får försöka lite hårdare helt enkelt..har ju inte så lång tid på sig nu innan vi åker.

Nu ska jag snart gå och hjälpa tess att välja kläder och fixa håret, för ikväll kommer adam hit.


RSS 2.0