Michael Jacksson


A great legend has left us.
R.I.P

Första doppet

Jag, Emma och Vican jobabde morgon idag, och sen kom Erika klockan 12. Idag var en sån där perfekt dag att vara på jobbet. Solen sken, det var sommarvarmt, och precis lagom antal gäster. Jag fick servera idag eftersom Emma gått och stukat foten, så hon fick göra mackor. Altanen blev det för min del, det är alltid trevligt att ha altanen en sån här dag eftersom majoriteten av alla gäster sätter sig där, och jag var på serveringshumör idag. Älskar när man har serveringshumör. Städhumör hade jag också tydligen. Storstädade glassboxen, diskade alla kakburkar och städade rent och omorganiserade kakkylen så det blir lättare att jobba. Fyllde på drickat också eftersom någon fyllde på lite dåligt igår kväll...pik, pik.

Jag tog egen bil till jobbet idag eftersom jag hade en tandläkartid klockan 16.20 och jag slutade jobbet klockan 16...men jag blev lite sur på ordodontiken eftersom jag först fick vänta i 25 minuter innan jag fick komma in, och sen allt dom gjorde var att prata och mäta mitt överbett..tog ca 5 MINUTER! Som tur är så behövde jag inte betala. Jag trodde detta skulle vara sista gången jag behövde åka dit...men INTE!! Eftersom jag är ett redovisningsobjekt så kommer dom att kalla mig år 2011 och 2016 igen..men jag behöver inte betala för dom gångerna heller, vilket är en lättnad. 

Kom hem lite småirriterad, men det gick snabbt över efter att jag tog årets första dopp i poolen. 24 grader och skinande solsken. Inte så dumt. Jag har planer att spendera morgondagen med Tess och Dave, och Tess tyckte att vi skulle vara nere vid vättern hemma hos henne..men jag tänkte jag skulle föreslå att vi kunde vara här hemma och bada och sola...vi har ju vättern också, så vi kan ju alltid gå ner till hamnen och ta en glass också om vi vill. Varken Tess eller Dave har ju varit här sen nyår, så jag tycker att det är på tiden att dom tar sig till Gränna nu.

Ikväll blir det grillning med Erika, Emma, Sanna, och kanske också Challe, Andrea, Nirro och Vican. Vi kommer nog att hålla till på Sannas balkong, om det går för henne. Ska ta med mig en låda vin som vi kan smutta på medans vi snackar lite skit med. =)

Nu ska jag ta mig en kall Corona och chilla fram tills jag ska träffa brudarna.

Dagen innan midsommar

Ja, då var det Midsommar imorgon då. Och jag är LEDIG! Det känns väldigt lustigt eftersom jag har jobbat varje midsommar sen jag började jobba på Kaffestugan för 7 år sen. Men jag tänkte att jag skulle åka bort till Tess en stund på dagen och hälsa på henne, hennes familj och dave. Sen ska jag käka en god midsommarmiddag hemma med familjen, och sen blir det väl att jag hänger med Kaffestugangänget på kvällen. Det blir väl antingen Amalias eller Erikas balkong..eller både och.

Idag jobbade jag morgon med syrrorna. Det ösregnade hela tiden, så det var inte så fartfyllt på berget. Det blev många kopar kaffe och många korsord blev lösta. Några roliga flumbilder blev det med. Fast de var tagna på erikas kamera så jag kan inte lägga upp dom här. 

Efter jobbet stack jag och annika in till stan för att köpa en födelsedagspresent till erika som fyller år på söndag. Det blev en sväng till systemet på A6 med. Så nu har jag bunkrat upp med öl så att jag klarar mig i helgen.

Snart ska jag dra bort till Konsum och hyra film med annika, erika och adam, sen blir det en lugn filmkväll hemma i templet.

I måndags var jag och erika i stan och gjorde lite shopping, och vi avslutade dagen med varsin glass på piren.



Weirded out

Var ju ett bra tag sen jag bloggade nu, ber om ursäkt för det. 
Praktiken går bra, och jag har kommit in i gänget ordentligt...nästan synd att det bara är en vecka kvar. Kommer speciellt att sakna Markus, Magnus och Malin aka ungdomarna.

I helgen blir det till att jobba som vanligt, men jag får iaf ledigt imorgon fram till 4...alltid nåt. Sen kommer ju mamma och Annika hem imorgon kväll/natt..Tompa hade ju tänkt fira att det gick så bra på mors dag, men det verkar inte lyckas bli av innan dom andra kommer. Han tänkte ju bjuda oss på den där champagnen han köpte åt oss. Aja, inte mycket att göra åt det, får väl prospona det till senare.

Nej jag har inget kul att berätta känns det som, så jag ska inte tråka ut er med ett tråkigt inlägg, så istället lägger jag upp ett roligt youtube-klipp som Malin visade mig och Markus på fikapausen:



RSS 2.0