Veckan som gått

Snacka om att den här veckan har gått fort..Men det här har skett i mitt liv sen helgen:

Lördag: Jag jobbade först 7-10-passet på äldreboendet för att sen åka in till stan med erika för att shoppa lite på A6...Men det blev en riktig flopp måste jag säga, och jag var nog den största boven i detta. Utan anledning var jag väldigt nere och trött...nästan deppig. Det hjälpte varken med mat eller kaffe, och det enda jag köpte var ett par raggsockar och ett blockljus. Sen var det längesen jag såg så mycket folk på stan..kändes nästan som att shoppa i mellandagsrean vid jul. På kvällen ställde vi till med lite födelsedagsfirande för andrea som fyllde 23 år. Så jag, syskonen, adam och andrea käkade lite god mat i huset då mamma och pappa var bortresta. Sen lagom till tårtan kom också kenneth, frida och emma. Det blev en mycket trevig kväll, och min 'depression gick över'

Söndag: På dagen kände jag att det kanske var så ändå att jag hade nåt i kroppen...så jag tog det mest lugnt hemma fram tills kvällen då jag gick på bio med adam. Vi såg Salt...inte min typ av film.

Måndag: Kände mig dålig när jag vaknade på morgonen..men jag valde att ignorera detta och gå till jobbet ändå..och det var nog en bad idea. När jag slutade jobbet klockan 2 så gick jag direkt hem och däckade i soffan och förblev där sovandes i feber ända tills klockan 21...först då åt jag dagens första mål mat. Funderade på om jag skulle sjukanmäla mig till jobbet på tisdagen, men valde att chansa på att man blev bättre snart. När jag blir sjuk brukar det ju bli intensivt men kort.

Tisdag: Jag hade rätt..jag vaknade och kände mig mycket bättre. Jag gick till jobbet klockan 14 efter att ha tagit mig en kopp te hemma hos andrea då jag hade lämnat mitt hockeykort hos henne så hon kunde gå på matchen istället för mig som skulle jobba. Det gick väldigt enkelt på jobbet. redan klockan 19 låg alla och sov, och man hade då två timmar att döda...och det gör man bäst genom att dricka kaffe framför TVn. HV71 totalkrossade MODO med 4-0.

Onsdag: Inget jobb. Gick hem till huset och gosade med Viktor och Tage hela dagen. Hade inte träffat dom på nästan 3 veckor, så det var mysigt. Sen på kvällen gick jag förbi andrea för att hämta mitt hockeykort, och det blev att jag stannade på middag och te. erika och emma gick till amalias och undrade om vi ville med..men det blev liksom inte av, och varken jag eller andrea (som också är förkyld) kände oss 100%.

Torsdag: Ledig igen. Städar stugan som ser ut som ett helvete efter att ha saknat hushållsunderhåll under hela veckan. Ikväll blir det hockey! HV71 vs Timrå, och vi är revengesugna. Eftersom annika är i linkan så ska emma ta hennes plats! Blir nog lika kul som alltid, så länge HV vinner.

Svårt..

Varför har det blivit så svårt att blogga för???....skärpning Hanna! From nu ska jag vara en duktig flicka och blogga som jag gjorde under min tid som britt.

Hantverkare

Idag är jag ledig så vitt jag vet, och jag har Ulla här med en kille som håller på att laga min kakelugn. Och vi väntar även på att elektrikern ska komma och fixa strömbrytaren i vardagsrummet. Så det blir till att sitta i lägenheten tills att dom är klara. Andrea ville att jag skulle hänga med henne ut till öa för att hon skulle provrida hästar hos Roempke..men det får vi se hur det blir. Det här kan nog ta ett tag kan jag tro.

I helgen är jag helt ledig. Inget jobb på äldreboendet, ingen hockey..inte ens några hundar att gå ut och gå med för mamma och pappa tar med dom till Grebbestad för en liten campingsemester under hela nästa vecka. Däremot ska jag försöka få hit Tess då hon kommer hem över helgen. Och eftersom jag inte har tillgång till bil så kan inte jag åka till henne. Det här blir nog en bra helg.

Viktor och tage vilar en kort stund innan ...

dsc00278 (MMS)

Viktor och tage vilar en kort stund innan det är dags för mer bus.


RSS 2.0