Helgen so far

Idag är det lördag och mitten på helgen, och jag jobbar och står i (även om jag har världens skönaste och trevligaste jobb). Idag har vi gjort lite ärenden i stan samt handlat lite mat, och det var typ det vi hann med. Det var förvånansvärt lite folk i stan idag för att vara en lördag, så det var riktigt skönt...nästan avslappnande. Som ni säkert gissar så gick jag inte på dagens hockeymatch..och vad jag har hört så var det inte HV's bästa match direkt..Visst vann dom mot aik med 2-1, men dom spelade tydligen uruselt. Glad nyhet är iaf att skellefteå förlorade sin match mot frölunda, och detta betyder att HV tagit igen lite poäng och ligger delad etta nu igen. Inte så kul med hockeysnack kanske...men I do not have a life apparently!

Imorgon är det tvättdag, så det sker nog inte mycket mer på jobbet än det. Slutar jobba klockan 18 och då ska jag åka hem och förhoppningsvis snacka med tess på skype. Verkade som att hon hade en deppig dag idag så hon vill nog snacka av sig lite.

Inga news angående eventuell resa till chester ännu....saknar faktiskt mina britter (och min svenska chesterbo)

Skriver igen när jag har nåt roligare att berätta...

Fredag=jobb

Den här helgen tillbringar jag på jobbet. Och just nu slappar vi bara en stund innan vi ska fixa lite käk. Ikväll står det tacos på menyn. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på imorgon..får väl se på hockeyn på tv:n kanske, och sen blir det väl melodifestivalen på kvällen med lite god mat och så. Det blir nog en lugn och mysig helg kan jag tänka mig.

Jag slipper iaf frysa här. Igår kväll sänkte jag värmen lite hemma i stugan, men det ångrade jag imorse när jag vaknade...13 grader visade termometern..så det blev till att springa in i duschen och värma sig innan man åkte till jobbet.

Nej, nu får man väl slita sig från datan och göra lite nytta.

Oh no..

Jag fick lite halvtaskiga nyheter idag..jag snackade nämligen med kickan på jobbet idag och ville kolla när det nya schemat kommer att börja och hon sa att det definitivt kommer att börja i början av mars..och detta betyder tyvärr att jag nog inte kommer att kunna åka till chester den veckan som jag hade planerat. Hon lovade att höra av sig när hon vet mer, men det känns ganska så dödsdömt. Aja, om jag har tur kanske jag kan åka någon gång lite senare i vår. Men och andra sidan ska det bli gött att gå upp till 100% istället för 75%.

Idag blev det inte mycket gjort..tog en ordentlig sovmorgon och slappade mest fram till klockan 14 då erika ringde och ville ha skjuts hem från örserum. Så jag traskade bort till 'huset' för att hämta min bil som jag lämnade där igår då vi firade pappa som fyllde år, så det blev ett glas vin till maten. När vi kom tillbaka till gränna tog vi oss en snabbfika på fiket innan jag åkte hem och skottade hela innergården...phu..blir en dusch snart känner jag..jobbigt att skotta. Det är ju töväder, men jag ville helst undvika den isen som kommer att bildas om att det blir minusgrader sen.

RSS 2.0