Nu har dom åkt hem

Idag åkte mormor och morfar tillbaka till Sthlm igen..mamma och erika skjutsade hem dom. Det är kul när dom är här, men det är rätt skönt när dom åker med.

Igår kväll var jag på fest hos Niroscha som hade några kompisar på besök. Erika följde med också. Vi hade jättetrevligt, och Nirros kompisar var väldigt snälla och roliga. Särskilt när vi fått i oss några drinkar.

Ska jobba ikväll...det blir nog rätt lugnt idag för det är regn och åska på gång...och troligen så gör jag mackor idag...fett soft.

Ledig, men ändå inte...

Idag har jag min lediga dag, fast jag måste ändå gå till jobbet. Hur går det ihop? Jo, idag måste all personal gå på en säljkurs som Mårdskogs anordnar...antar att det handlar mest om hur man hanterar varor, samt hygien och sånt. Men men..har inget bättre för mig ändå. Det är ganska tråkigt att vara hemma..händer inte så mycket. Mormor och morfar bara sitter och läser tidningar och löser korsord. Jon sitter vid datorn och spelar spel hela tiden, erika är inte här än, och mamma och annika är i stan. Så här sitter jag...vilket liv...

Kaffestugan stängd pga översvämning

För första gången någonsin var Kaffestugan stängd mitt i säsongen...det har regnat så mycket att vattnet forsar över vägarna och stigarna, så att vägarna spolas bort, och det är nästan omöjligt att ta sig fram till kaffestugan...
Det blev bara att åka upp till jobbet på morgonen, för att sedan vända och åka hem igen..
Jag och Nirro tyckte att vi måste hitta på något på denna historiska dag, så att vi kommer ihåg den...så nirro och flesan kom på den briljanta idén att vi kunde åka in till linköping och shoppa. Erika hängde också på, och iväg åkte vi. Ingen av oss hade så mycket pengar att göra av med eftersom lönen skulle komma nästa dag, men vi tittade i en del affärer och åt på kinarestaurang.
Vi får åka tillbaka dit om typ en månad eller så och köpa alla dom där fina kläderna vi såg, men kunde inte köpa.
image7

Application for accommodation

Då var det äntligen färdigt! Alla formulär angående bostadsansökan är ifyllda och färdiga att skickas iväg. Hoppas det inte dröjer allt för länge att bli tilldelad ett studentrum...men sen är det bara ansökan om csn som är kvar..plus att jag måste skicka mina betygsdokument och meritpapper till universitetet. Men det är först nu som nan börjar fatta att man verkligen gör det här..jag åker liksom om 3 månader..det är inte klokt!!!

RSS 2.0