Fullsatt hus till Föredetting!

Då var det tomt i huset igen efter en hektisk men otroligt rolig helg. I fredags kom Jens, Jesper och Cilia till Gränna för att vara med på den årliga föredettinghelgen...och Andrea kom så klart också hit när hon slutade jobbet...vi började med att skjutsa Tim till jönköping då han skulle gå ut med Ellan och Mattias. Sen stack vi till Amalias....sen behöver jag nog inte säga nåt mer...bara att andrea mådde lite dåligt bakom systemet, och att hon ville sova vid min toalett.

På lördagen var det fullt upp hela dagen..folk droppade in lite här och där...och på kvällen hade vi 29 personer i huset...en förfest att döda för! Jag har de bästa föräldrarna i hela världen. Mamma lagade mat till 17 personer, och 10 sov sen här när vi var klara med amalias.

Som alltid när man är så stort gäng är det alltid nån som ballar ur...den kvällen var det jens tur... När amalias stängde blev det ett stort bråk på brahegatan.. och ambulansen fick ta sig en tur till lilla gränna.. Jens var inte inblandad i det...men det är bara tack vare mig som övertalade honom att inte göra något dumt. Det var tydligen någon idiot som sa nåt om jens ursprung till honom....så vi lämnade platsen och gick vidare till erikas lägenhet, där jens fick lugna ner sig..så att vi sen kunde gå hem till huset igen.

Det var en riktigt bra helg...så roligt har jag inte haft på länge...synd bara att jag inte kommer att kunna komma på föredetting på några år, eftersom det kommer att vara mitt under mina exams på uni...snyft....men men...vad gör man? Snart är det iaf studenten och helgen efter det blir det fest hemma hos nathalie i motala.

Ny vovve till Midsommar

Då jag fortfarande var i London köpte mina föräldrar en liten boxervalp, eftersom Emma har blivit rätt så gammal på sistone och vi tror inte att hon kommer att orka så mycket längre. Valpen är nu tre veckor gammal och är sååå söt. Vi har ännu inte enats om ett namn åt den lille...men vi hittar nog något bra namn till honom till slut.

image1

Mind the gap

I Torsdags åkte jag och Therese till London för att hälsa på hennes mammas kusin som bor i Long Ditton, Surrey. Therese hade aldrig varit i England förut, och det kan ju vara bra att ha varit där någon gång innan man flyttar dit....vi åkte aldrig till Chester för det hade vi inte tid till...så det får väl bli som en liten överaskning sen i september när vi kommer dit för att sedan stanna i hela tre år.

 Varken jag eller Tess hade träffat Anders och Margaret innan, så det var rätt så nervöst när vi letade efter Anders på Liverpool street station...Vi hittade honom ganska snabbt, och åkte sen hem till hans hus i long ditton där hans fru Margaret väntade med lilla Connor som bara är 6 månader gammal. Jag har aldrig träffat en så glad bebis i hela mitt liv, han grät nästan aldrig..och skrattade så fort man log åt honom.

Tess och jag spenderade en av dagarna i centrala London.. Vi åkte London eye, såg Big Ben, Buckingham palace, Picadilly circus och Oxford street....jag hade sett allt innan, men hade inget emot att se det igen..

Resten av dagarna spenderade vi tillsammans med Anders och Margaret, och det blev ett antal besök i Kingston (upon Themes), en jättefin shoppingstad som låg aldeles bredvid Themes.

Det kändes hemskt att lämna england, men vi ser detta som ett sommarlov, för i september åker vi dit för att stanna.

RSS 2.0