Power yoga, skidor, och hästar

Ikväll gick jag, therese, margaret och zara på nåt som heter power yoga..jag har gått på det en gång innan i ödeshög..men jag hade glömt bort att det kunde va så jobbigt. Alla tyckte det var roligt, så vi sa att vi ska försöka göra det varje onsdag. Sportcentret ligger ju skitnära, och dom erbjuder en massa olika klasser. Jag ska nog gå dit på fredag igen för att gå på dans..vet inte vad det är för slags dans, men det får la bli en överraskning.

Mamma hade tydligen kollat runt lite ang skidhyra, ska ju till österrike i påsk...och då såg hon att man kan hyra skidor i tranås...för endast 400-450 kr per vecka, vilket är halva kostnaden mot vad det kostar att hyra skidor på plats. Så det blir det jag får göra. Nice att kunna spara lite pengar.

Andrea och hennes mamma messade mig förut och frågade om jag skulle vilja vara med och hyra en häst i sommar. Det skulle vara så sjuuukt kul... Jag kommer ju inte att kunna komma över till ön varje dag eftersom jag jobbar...men jag hinner ju dom dagarna som jag inte jobbar heldag. Ofta kan man ju inte rida mitt på dan på sommaren ändå. Så även om andrea bestämmer sig för att inte jobba på berget i sommar så träffas vi ju ofta ändå. Therese ska ju också hyra häst i sommar, hon erbjöd mig en stallplats där med...men eftersom jag inte har nån egen bil så skulle det bli lite svårt. Det är så mycket enklare att ta sig till ön. Ska ringa andrea imorgon efter mitt seminarie.

Föresten andrea, när ska du ta och skaffa blogg?

Saknar er alla där hemma i Svea Rike, men snart kommer jag hem igen, och då är friden slut Moahahaha

Fixat boende

Nu verkar det som att vi kommer att ta den trean som vi valde från början...och som vi också skrivit kontrakt på. Vi kunde inte hitta någon fyra som passade...så stackars Margaret ska nu försöka hitta nåt annat ställe att bo på. Synd att hon inte sa nåt innan jul för då hade vi lätt kunnat hitta nåt bra...men nu är typ allt taget...bara dom väldigt dyra, eller dom väldigt skabbiga lägenheterna kvar. En bra sak med det här är iaf att vi inte behöver hitta nåt nytt nästa år...det hade vi behövt göra om margaret hade bott med oss..hon har ju bara ett år kvar.

Lilla syster verkar inte ha det så lätt just nu..kan inte alla bara hålla sig utanför och låta dom lösa det här själva? Håll era åsikter för er själva.

Om drygt en vecka kommer jag hem igen...är hemma i en och en halv vecka. Känns som att den här terminen kommer att gå sjukt fort. I like!!

Erika var är du någonstans? Försökte ringa...men du var inte hemma...Aja...försöker sen igen.

London

Vi hade en jättemysig helg i London hos Anders, Margaret och lille Connor, 1 år. Även fast dom bor en bit från själva London (Surbiton, Surrey) så tog Tess och jag mig in till centrum på lördagen för att gå på 'The aquarium', men kön var sjukt lång och det skulle ta oss timmar att ens komma in...Så istället tog vi oss till Hard Rock Café där vi käkade lunch (efter en lååång väntan)...men vi fick till slut ett bord. Vi gillade verkligen stället...skön atmosfär, trevlig personal, god mat och bra musik. När vi ätit färdigt så gick vi till Hard Rock shoppen så klart, som ligger aldeles jämte caféet. Shoppade upp en del pengar där och sen gick vi vidare till Harrods. Där köpte Tess en liten födelsedagspresent till Elin, och när jag säger liten så menar jag LITEN...nåt större har ju en normal människa inte råd med. Ganska imponerad över mig själv faktiskt för att jag kunde hitta till Harrods över huvud taget..Har ju bara varit där en gång innan och det var för ett och ett halvt år sen.

Söndagen var lite lugnare, vi tog en promenad in till Kingston med Anders och Connor. I kingston mötte vi upp Margaret som hade varit hos frisören på morgonen. Dom tog oss till en hamburgerrestaurang som hade jättestora, men dock så goda hamburgare.

Resten av tiden spenderade vi genom att leka med Connor. Han har växt jättemycket sen vi såg han sist i Maj. Nu har han lärt sig gå...så han är aldrig still...bara leker och skojar hela tiden...en riktig liten pajas.


Irriterad

Jamie har fortfarande inte svarat...vi har ringt flera gånger och skickat två sms..plus skrivit till henne på facebook...men inget svar. Så om hon inte hört av sig tills imorgon så ska jag gå till Abbey rentals och bryta kontrakten, och sen kolla på några lägenheter med Margaret istället. Vill Jamie vara med så får hon höra av sig.
*sur*

                                                                      Heath Ledger 
                                                                      Rest in Peace
image85

Varför svarar hon inte???

Lilla Jamie, varför svarar du inte när vi ringer...och varför svarar du inte på sms:et...det är ju viktigt!!! Jag och therese skrev ju på kontraktet för nya lägenheten i fedags...jamie kom inte för hennes tåg var försenat eller nåt. Nu är hon i Warrington hos sin familj...men saken är den att vi helst skulle vilja ha en 4:a istället för en 3:a...och helst lite närmre uni...Igår sa nämligen Margaret att hon inte hade någonstans att bo nästa år. Vi har frågat henne innan om hon ville bo med oss..men då har hon sagt att hon nog ska bo med fotbollstjejerna. Nu blev det inte så.. och det skulle vara sååå perfekt om det blev vi fyra som bodde ihop, vi funkar ju så bra ihop. Så fort vi får tag på Jamie så ska vi prata med Abbey rentals och se om det går att bryta kontrakten. Borde inte vara några problem eftersom kontrakten inte är giltiga än eftersom dom tydligen ska skicka hem kontrakten till våra föräldrar så att dom kan fylla i sina kontouppgifter...ganska så onödigt...men dom måste tydligen ha nån slags garanti på att vi kan betala hyran om i får problem med ekonomin. Hoppas att det löser sig.

Jag var på gymmet nu på eftermiddagen, känner mig så hälsosam och duktig. Det är så gööt med personlig tränare och personligt träningsprogram. Då ger man verkligen allt.

Ikväll blir det lektion kl 6...Brukar gilla den här lektionen, men vi ska ha Dr Cox (min PAT) och det suger....vi vill ju ha Brian..han är mycket bättre och roligare. Får se om det blir utgång ikväll, det beror på tess eftersom hon har en tenta att plugga till...skulle vara kul att komma ut, har ju inte varit ute sen i lördags. Men vi får se, om det inte blir idag så blir det imorrn.

På fredag bär det av till huvudstaden =D då vi ska hälsa på Anders, Margaret och lille Connor. Ser verkligen fram emot det =) Roligt att komma ifrån Chester lite och se nåt annat.

Göra idag?

Då har det redan gått en vecka sen jag kom hit efter jullovet. Och vad har jag åstakommit den här veckan? Typ ingenting alls...förrutom den där uppsatsen jag skrev färdigt i måndags...men annars har jag bara gått på mina lektioner och sen gått ut och festat. Har gått ut hela 4 gånger den här veckan...det är ju nästan rekord tror jag. Igår fyllde Bine 23 och då hade hon en födelsedagsfest som började hemma hos henne där vi umgicks, lyssnade på musik och åt chili con carne. Senare på kvällen tog vi en taxi ner till stan för att sen ta oss till en bar som heter Telfords. Det var ett jättemysigt ställe som ligger jättenära där jag bor. Varför har vi inte gått dit tidigare? När vi kom dit var det ett Reggaeband som spelade live. Snacka om skön stämning.
Tog det lugnt med drickat, men jag lyckades få Craig till att tro att jag drack mer än jag gjorde. Han tjatade på mig att jag måste dricka mer bara för att han gjorde det...men det får han lida av idag hehehe

Planerar att börja skriva så smått på en av mina uppsatser...får se om det ens är möjligt att börja skriva på nån...nästa deadline är ju inte förrän 12:e mars. Så det är inte ens säkert att jag fått någon uppsatstitel än..men det går att kolla upp.

I fredags skrev jag på kontraktet för nya lägenheten till nästa år. Jag valde att ta det minsta rummet. Therese ville helst ha det mellersta rummet, och Jamie kunde ta vilket som, så jag fick välja mellan det minsta rummet eller ensuit-rummet. Jag känner att ensuit-rummet skulle vara lite stort för mig, och jag har inget behov av att ha en egen toalett heller. Plus att det minsta rummet är billigast. Det kan ju inte vara allt för litet eftersom det har en dubbelsäng. Det blir nog bra det här.


Regnland

Helst skulle jag vilja stanna inomhus hela dagen idag för det är grått, kallt och regnigt ute.. Men jag måste gå ut sen iaf. Gick ut igår med Therese. Det blev ett par drinkar hemma, sen gick vi till 'Red Lion' där vi träffade Zara, Sarah, Jemma, Astrid, Tim, och en annan tjej som jag inte kommer ihåg vad hon heter. Efter en stund drog jag och Therese vidare till närsta ställe..men först skulle vi ta ut lite pengar, men då tog bankomaten mitt kort även fast jag är helt säker på att jag slog rätt kod =( Så jag måste gå till banken sen och klaga lite...men jag tror jag väntar lite i hopp om att det ska sluta regna...Men risken är ju rätt stor att jag kommer att bli blöt iaf...Aja, efter bankomaten gick vi till 'Off the Walls' och sen till 'Revolution'. Sen blev vi trötta och gick hem.

Jag hade ett seminarie imorse som jag verkligen ville gå på för jag hade förberett mig så bra inför den...men min väckarklocka måste ha haft fel inställning eller nåt för den ville inte ringa. Så jag vaknade kl 10.10 och seminariet började kl 10...Lite smått irriterande tycker jag. Jag brukar alltid använda min mobil som väckarklocka, men den hade Therese över natten...vet inte riktigt varför hon behövde den...men men...Jag borde nog lära mig hur den riktiga väckarklockan funkar...

Nu regnar det inte längre..så nu kan jag gå till banken.


Nästa deadline i Mars =)

Nu kan jag slappna av och bara ha roligt i flera veckor. Hade en deadline tills idag som jag så klart skickade in i tid. Jag är så duktig. Jag tror jag slog min rekordtid i att skriva uppsats. Klarade att skriva 1500 ord på bara 5 timmar. Och jag fick tom tid över till att gå ut på två pubar och sen RB's. Iofs så fick jag gå upp i hyffsad tid imorse för att skriva det sista. Jag och Therese har hela tiden gått och trott att vi var dom enda svenskarna på hela skolan...men det visade sig igår att vi hade fel. På RB's träffade vi en svensk tjej som heter Sandra, och hon har gått och trott att hon var den enda svensken...och dessutom så trodde hon att hon var en av två internationella elever på hela skolan. Fattar inte hur hon lyckats undvika att träffa på tex en av indierna...dom är verkligen överallt.

Ikväll blir det lektion kl 6 som alltid på tisdagar...det är lite smått störande faktiskt. Men det är ju iaf Brian som håller i den så då är det lugnt. Efter lektionen så sticker jag och Tess till gymmet...måste verkligen skärpa mig nu...ska försöka träna så ofta jag kan. Nu har jag ju en skidresa att tänka på med...då måste man va fit om man ska palla med att åka skidor hela dagarna.
 
Ska skriva kontrakt på den nya lägenheten på fredag=)


RSS 2.0