Varför svarar hon inte???

Lilla Jamie, varför svarar du inte när vi ringer...och varför svarar du inte på sms:et...det är ju viktigt!!! Jag och therese skrev ju på kontraktet för nya lägenheten i fedags...jamie kom inte för hennes tåg var försenat eller nåt. Nu är hon i Warrington hos sin familj...men saken är den att vi helst skulle vilja ha en 4:a istället för en 3:a...och helst lite närmre uni...Igår sa nämligen Margaret att hon inte hade någonstans att bo nästa år. Vi har frågat henne innan om hon ville bo med oss..men då har hon sagt att hon nog ska bo med fotbollstjejerna. Nu blev det inte så.. och det skulle vara sååå perfekt om det blev vi fyra som bodde ihop, vi funkar ju så bra ihop. Så fort vi får tag på Jamie så ska vi prata med Abbey rentals och se om det går att bryta kontrakten. Borde inte vara några problem eftersom kontrakten inte är giltiga än eftersom dom tydligen ska skicka hem kontrakten till våra föräldrar så att dom kan fylla i sina kontouppgifter...ganska så onödigt...men dom måste tydligen ha nån slags garanti på att vi kan betala hyran om i får problem med ekonomin. Hoppas att det löser sig.

Jag var på gymmet nu på eftermiddagen, känner mig så hälsosam och duktig. Det är så gööt med personlig tränare och personligt träningsprogram. Då ger man verkligen allt.

Ikväll blir det lektion kl 6...Brukar gilla den här lektionen, men vi ska ha Dr Cox (min PAT) och det suger....vi vill ju ha Brian..han är mycket bättre och roligare. Får se om det blir utgång ikväll, det beror på tess eftersom hon har en tenta att plugga till...skulle vara kul att komma ut, har ju inte varit ute sen i lördags. Men vi får se, om det inte blir idag så blir det imorrn.

På fredag bär det av till huvudstaden =D då vi ska hälsa på Anders, Margaret och lille Connor. Ser verkligen fram emot det =) Roligt att komma ifrån Chester lite och se nåt annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0