Craig, vakna för fan!

Vi har lite smått panik på Craig i min grupp. Vi ska ha en presentation på 1 timme på fredag som är värd 25% av vårat betyg i det ämnet, och Craig har inte ens börjat med sin del av arbetet. Jag och Rachel träffades idag innan lektionen för att sätta ihop våra slides till power pointen...men var Craig där? Negativt! Aja, han har lovat att han ska vara klar tills på torsdag då vi ska gå igenom hela presentationen alla i gruppen tillsammans. Och han gav mig skjuts hem idag med, så jag kan inte vara arg på honom längre...tycker bara att det är dålig stil.

Nu sitter jag och synkar ner lite musik från ett antal skivor som jag fått låna av Dave innan han ska slänga dom. Mest gamla klassiska skivor som man inte lyssnat på på åratal typ. Får se om det är nåt att ha.

Jag snackade en lång stund med min kära syster nere i Pompey i morse. Vi planerade upp vad vi ska hitta på under den helgen jag är där. Jag åker dit fredagen den 6e feb, och åker hem på måndagen därefter. Vi planerade upp bla lite shoppingtid, sightseeing (typ) Ann Summers party och ev utgång därefter. Låter som att det blir en trevlig helg.

På onsdagen efter att jag kommit tillbaka till Chester (under studieveckan) så har vi en sportdag på skolan då jag ska vara med och tävla för danslaget. Det blir typ nåt femkampsaktigt med bla ägg och skedrace mm. Kul kommer det bli iaf. Sen dagen efter bär det av till York, då den internationella gruppen på skolan anordnar en gratis resa dit över dagen. Why not liksom? Kanske tom träffar på Tranås när man är där. Han pluggar ju där. Ska bli kul att få se York eftersom att Chester ofta blir jämförd med York för att dom är så lika historiskt sätt.

Ja, annars händer det väl inte så mycket idag. Dave kommer hem imorgon, så det är väldigt lugnt och tyst här..och det har blivit mer kaffe än te idag...undrar varför? =P

Datalektion nr 3

Nu sitter jag i datasalen längst upp i Binks och har en lektion som jag haft redan haft TRE gånger under det här läsåret. Det jobbiga är att jag måste vara här ändå. Och eftersom jag redan kan allt om hur man söker efter kursliteratur på nätet, så tänkte jag att jag kunde passa på att skriva ett litet inlägg istället =)

Bara en ynka timme klar nu till att jag kan gå hem...

Jag hade en ganska bra helg. I lördags så gick jag, tess och dave på bio i Cheshire Oaks. Vi åkte dit för att se en 3D-film som heter Bloody Valentine. Vi kom dit vid kl 9, men den första föreställningen var redan fullbokad, så vi fick vänta till nästa föreställning som inte var förrän 11.45. Men det gjorde ingenting för vi gick till bowlingarenan och spelade biljard ett tag, och sen gick vi till en pub och drack lite drinkar. Filmen var bara shit och man fick ont i huvudet av 3D-effekten, men vi hade en bra kväll i alla fall. Gött att göra nåt annat än att vara hemma eller gå ut i Chester.

Jag och Tess får tydligen vara ensamma hemma i ett par dagar nu eftersom Dave ska åka hem till mamma ett tag för att träffa några av hans släktingar.

Kan inte fatta att jag bara har 6 vanliga veckor kvar i skolan. Om 2 veckor har jag en studievecka, då jag åker ner till Annika och Charlotte i Pompey över helgen...Sen har jag ett par veckor i skolan (varav en helg jag kommer att spendera i Sunderland då jag tävlar i street dance), och sen har jag en revision week veckan innan påsklovet, sen har jag lov i 3 veckor, sen har jag 2 veckor med exams (har bara 2 ynka exams), och sen börjar min praktikperiod i Jönköping...och efter det är det ju sommarlov =) Woop Woop!!! Kommer att gå fort som fan!

Jobbigt att skriva ett svenskt inlägg på ett engelskt tangentbord..men då går ju tiden snabbare i alla fall.


SU, Revs and Brannies

Det var tänkt att jag skulle plugga hela dagen idag, men jag kan inte göra så mycket mer än att läsa, för jag väntar på att Claire ska maila över power point-presentationen till mig så att jag kan lägga in mina slides där. Så det får väl bli imorgon eller nåt skulle jag tro. 

Igår var jag ledig som vanligt, så jag chillade fram tills typ 2 då jag drog ner på stan och shoppade lite. Sen kl 4 stack jag till uni för att dansa. Vi gick igenom dom 2 rutinerna som vi ska använda i tävlingen i mars. Då bär det av till Sunderland som ligger inte så långt ifrån Durham och Newcastle. Vi ska dansa till en mix av 'Die another day' och 'low'. Dom här rutinerna är mycket svårare än dom vi använde i tävlingen i Durham. Vi har inte filmat nåt än..men det kommer nog så småningom när vi lärt oss rutinerna ordentligt. 

På kvällen stack jag, tess och dave till the SU för att möta upp med Lauren och hennes polare. Det var Lauren's 21-årsdag, och temat för kvällen var fotboll. Jag och tess målade svenska flaggan på våra kinder istället, för jag håller inte på nåt fotbollslag, och jag vill inte bli ihjälslagen heller (det kan ju vara lite känsligt med fotbollslag) Så istället supportar jag mitt land =) Efter att ha tagit en pint öl där så tog vi alla taxi in till stan och gick in på Revolutions, där vi stannade ett bra tag. Så småningom gick vi vidare till Brannigans. Det var en bra kväll =)

Gratis kläder

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=152108

Vår???...nej, fortfarande vinter =(

Som ni kanske kan se så listade jag ut hur man designar sin blogg..men jag jobbar fortfarande på att lära mig. Lustigt nog kan jag inte se ändringarna själv på min dator. Vet allvarligt inte vad den har emot mig??? Aja, när jag har tid och ork så ska jag göra klart den.

Här i Chester är det chill som vanligt...har en relativt lugn pluggperiod nu. Har bara 2 grupparbeten att göra under dom 2 kommande veckorna, sen kan jag ta det lite lugnt fram tills början av mars. Min lärare räknade idag ut att vi bara har 7 vanliga skolveckor kvar det här året...inklusive denna veckan då. Kan inte fatta att det inte är mer!! Ska jag skratta av lättnad eller ska jag skrika av panik?? Svårt att säga nu...men jag skulle väl gissa att det blir det senare som vanligt.
Jag har såna vårkänslor nu så det är inte klokt...vill bara ha sommar nu...Jag har drömt om sommaren och jobbet hela helgen. Det är aldeles för tidigt för sånt...Det blev ju inte bättre hellre av att det ösregnade i morse när jag skulle till skolan..och regnet övergick snart till snöblandat regn. Jag var plaskblöt hela dagen i skolan, från klockan halv 12 till klockan 6.

Nu är det klart att Dave ska stanna i chester nästa år, så i vår ska vi ta och leta efter en ny, billigare lya. Det är troligen för tidigt att börja kolla nu, eftersom vi tänkte hyra privat, och inte genom någon student agency. Vi kollade runt vad som finns ute på marknaden just nu, och för dom pengarna vi vill lägga så kan vi nog få nåt riktigt fint.



Vecka 1- klar

Nu har första veckan gått då. Så skönt att den är över, det har varit så mycket den veckan så det är inte klokt. Har varit tvungen att spendera nästan all min fria tid till att plugga. Men nu är jag klar med allt utan presentationen som är om tre veckor. Skulle egentligen ha haft den nu på fredag, men min grupp övertalade Brian om att flytta oss till sist =) Inga deadlines har jag heller förrän i mars.

Sen håller min dator på att fucka sig totalt. Jag har bara brottats med virus hela veckan...Jag har alla anti-virus och spyware som jag behöver..men ändå släpps virusen igenom. Så himla trött på Vista nu...innebär bara problem, och man måste installera om datorn titt som tätt....Ska nog byta dator i sommar ändå?

Dave är inte hemma i helgen då han är och hälsar på sitt ex, och hunden som dom skaffade ihop, i Norwich. Så ikväll tar vi en tjejkväll tillsammans med emma och maggie. Det lär bli trevligt.

Skönt för annika att hon kan åka hem under hennes studievecka..sen är det bara 2 veckor sen kommer jag =)



Hard work

Som vanligt tar det hundra år för mig att börja blogga efter att jag varit hemma i sverige...sorry guys..

Ja, nu sitter jag här i Chester som vanligt och pluggar...eller har gjort det nästan oavbrutet i flera dagar nu, men nu om en stund ska jag ta mig en välförtjänt paus för att ta mig ett glas gott rosévin tillsammans med therese, äta några chokladbitar och se på film. Tro det eller ej, men jag har bara tittat på tv i en ynka halvtimme den här veckan,..så mycket plugg har jag. Jag hade en deadline idag tex. Jag blev väl inte så jättenöjd med den. Man skulle tro att det här var den perfekta uppsatsen för mig som läste english A2 med Jessica på gymnasiet...men det här var inte samma sak. Jag skulle analysera ett videoklipp från filmen Chicago, men det var inte bara att skriva en vanlig analys...utan jag var ju tvungen att relatera till en massa olika teorier också...Det förstörde både strukturen och nöjet att skriva den. Men efter imorgon kan jag ta det lugnt i helgen och vila upp min lilla hjärna. Jag som trodde att jag kunde hantera stress bra...men det kanske inte gäller sån här typ av stress.

Stackars Annika har det tydligen inte så lätt....men nu behöver du inte vara utan pengar längre iaf...och jag kommer ju och hälsar på om en månad...och sen är det ju inte långt kvar till påsk. Det kommer aldeles säkert att kännas som att den kommande terminen går mycket snabbare än höstterminen. Mycket mer ledigheter =)

Idag åkte Dave iväg till sin kompis Jess i Norwich, så honom kommer vi inte att se till förrän på söndag. Det blir en riktig tjejhelg. Vi har storstädat hela lägenheten idag....tar inte så lång tid...men fint blir det =)

Det lutar väl åt att jag och tess ska flytta in i Dave's hus nästa år...det låter inte som att han kommer att stanna i chester, utan han åker nog och jobbar utomlands verkar det som. Så nästa år håller vi nog till i Northgate village, som ligger närmare både uni och centrum. Men det bli nog bra hur vi än gör tror jag.

RSS 2.0