Why man?

Nu är det bara ett par dagar kvar till dom kommer =) Weei!! Så på fredag blir det att jag åker in till Liverpool efter min lektion för att möta mamma och Jon på flygplatsen. Det kommer verkligen att bli skoj! Vet inte riktigt vad man ska hitta på i helgen dock...men vi ska väl hitta på nåt kul att göra förrutom att gå stadsvandring i Chester. 

Var ju ute och drällde på stan...först tog vi en taxi till revolutions för att ta oss en fördrink innan Cruise...men vi var tydligen ute för tidigt för det var typ bara vi där...så då drog vi runt lite överallt för att leta efter lite folk...Till slut fann vi dom på Red Lion...stannade en stund där innan vi till slut stack till vårt slutmål...Cruise.
Det var en allmänt trevlig kväll...

Detoxspa ikväll...fint...

Skolan var inte särskilt givande idag måste jag erkänna...morgonens lektion var exat likadan som den var förra veckan...läraren flummade på som vanligt och tvingade oss att lyssna på Britney Spears...sen pajade filmkanonen, så vi fick sluta hela 10 minuter tidigare...wow..

Slutsats: Varför?

Helgen.

Det känns som att allt jag gör är att skriva om vad som händer på helgerna..kanske för att jag har ett liv utanför datorn och bloggen...men det är ju bara då det händer saker verkar det som. Den här helgen var jag iaf på middag och filmkväll hemma hos Emma i fredags, det var ju trevligt...vi såg på the grudge, men vi typ fattade ingenting och flabbade mest helatin ändå. Igår stack vi in till Warrington för att shoppa på Ikea och käka köttbullar och shoppa mat...tappade bort min iPod på tågstationen =( På kvällen kom Maggie hem till oss för att dricka vin och glo på film, Det blev att vi såg på Arn...somnade typ efter halva. Idag har man bara chillat, glott på tv och lyssnat på bra musik...sen gick jag en prommis med maggie på stan, sen käkade jag och tess en jättegod kallops som tess lagat...hon är verkligen en bra kock =) Så nu har vi druckit lite vin, samt några drinkar...och nån shot. Sen har vi spått lite med tarotkort...bara på skoj förstås =)



Tjat...

Ja, jag får väl ta och skriva några rader då då...eftersom en viss släkting tycker att jag ska blogga varje dag. Jag vet faktiskt inte varför det helt plötsligt har blivit så svårt att blogga...förra året kunde det ju bli flera inlägg om dagen. Antar att jag har lite mer roliga saker att göra i år..?...

Nu är det bestämt vilken valp som kommer bli vår =) Den här blir det:




Imorgon är man bjuden på middag hemma hos Emma. Får la se om det blir utgång på kvällen...men det återstår att se.
På Lördag lutar det åt att man drar till Warrington för att gå på Ikea...måste skaffa lite hushållsprylar och så..
Annars har man inga direkta planer för helgen.

Cruise, Liverpool and Xbox

Igår så var jag, tess och emma bjudna hem på middag hemma hos Maggie på kvällen. Hon hade lagat sin irländska standardrätt quische (inte helt säker på hur det stavas, men det är typ som en omelett) Sen så var det tänkt att vis skulle dra ut efter middan..men Maggie ville inte hänga med ut så hon stannade hemma. Vi andra tog iaf en taxi in till stan där vi började med ett par drinkar på Off the wall, och sen drog vi vidare till Cruise. Det var en allmänt bra kväll..men inte mer än så. Träffade inga man kände där eller nåt...men men..vi hade kul ändå. Var hemma i god tid iaf, och det var tur det, för annars hade vi inte varit så pass pigga idag att vi kunde sticka in till Liverpool. Nu har jag tom tagit mig i kragen och skaffat mig ett sånt där young persons railcard så att man får åka tåg billigare. så istället för att betala 8 pund tur och retur in till liverpool, så nu behöver jag bara betala 5.30 pund tur och retur.

Men med min vanliga tur så stannade tåget i Birkenhead central och alla fick gå av tåget....och då var tydligen det tåget inställt! Hur kan ett tåg som redan har gått mer än halva vägen vara inställt? Mycket lustigt...det vände iaf och åkte tillbaka mot chester, och vi fick stå och vänta på att nästa tåg skulle komma. 
Väl inne i Liverpool så letade vi snabbt upp en pub eftersom vi var ganska så hungriga och behövde lite riktig mat. Där käkade vi en klassisk sunday roast...och vi fick dessutom en äcklig apple crumble pie som efterrätt. 
När vi var mätta så gick vi ner på stan...och då kom vi på idén att vi skulle kolla efter ett TV-spel, som vi snackat om så länge...det slutade med att vi köpte ett Xbox med 2 gratis spel till...tess köpte ett tv-spel som bygger på Lost (men det funkade inte när vi kom hem, så vi ska byta det), och jag kunde inte låta bli att köpa mig ett guitarr hero 3...Det blev ganska så dyrt...men vi kände att vi kunde kosta på oss det...det kan bli så tomt och långtråkigt här ibland, särskilt om man är ensam hemma på dagen när den ena är i skolan.

Jag vet att många tycker att det kanske var onödigt att köpa en Xbox...att vi borde plugga istället...men man pallar ju inte att plugga hela tiden..man måste kunna slappna av lite med.

Nu har jag fixat med mammas tågkort också...så nu ska det komma i posten någon gång denna vecka.


Det här är Emma



Jag kunde bara inte motstå att köpa den här chokladen, endast för att det stog att tjejer inte får äta den. Men min gissning är att dom bara varnar tjejerna för denna äckliga choklad. Killarna får gärna ta den, för jag vill då inte ha den.

Streetgänget

Här är hela streetdansgänget samlat i en kreativ cirkel där alla måste röra någon annan.



Torsdag

Ja, vad ska man säga om den här dagen...det hände väl inte så mycket. Var mest en chillardag, med lite shopping på Tescos, och film hemma i soffan...'Save the last dance' fick det bli. Idag skulle ha varit en sån där typisk pluggardag för mig annars...men eftersom man inte har kommit igång ordentligt med några av ämnena så är det lite svårt att börja med plugget. Förhoppningsvis kommer jag igång med det under nästa vecka eftersom vi ska börja jobba med vårat grupparbete då. 

Imorrn har jag bara en lektion...eller det är egentligen ett seminarie...kl 1 till 3. Annat än det så har jag inga planer för imorgon heller...Kanske blir det utgång imorgon kväll? Vem vet?

Mamma skickade fler valpbilder innan:







Dance competition?

Var ledig hela dagen idag, det var lika gött som vanligt =) Det kan ju bli lite smått långtråkigt att vara ledig dock, men som tur är så har jag dansträning på onsdagar. Vi var en betydligt mindre grupp idag än vad det varit på dom andra träningspassen. Det var väl många som kom på att det inte var riktigt deras grej. Gött för oss resterande iaf, nu kan vi träna hela tiden ut (2 timmar), för innan så fick vi dela upp gruppen i två delar och varje grupp fick dansa i en timme var. Nu börjar det kännas bättre med koreografin...antar att man lär sig det bättre med tiden. Stackars Jamie (dansläraren) hade gjort illa sig i nacken i söndags så han kunde bara vara med som åskådare idag, och man kunde se på honom att han led av att inte vara med och dansa med oss...hoppas han blir bättre snart.

Förutom att vi ska uppträda på Rosies en gång i veckan (vet inte om jag ska det dock) så ska vi åka iväg på en danstävling om ca en månad för att tävla för våran skola (och den räknar jag med att vara med på). 

Det mindre bra med dagens danspass var att jag sträckte mig när jag skulle träna hjulningar...det gör ont =(

Det var typ allt som hände idag egentligen...men jag är ledig imorgon igen, och då ska jag ta och knalla ner till tågstationen för att fixa tågkort, samt kolla upp varför mammas tågkort inte kommit än.

Fick äntligen mitt studielån idag förresten =)

Valp

Nu har vi tydligen hittat oss en valp som vi ska få köpa. Vi vet dock inte exakt vilken det blir eftersom det finns tre hanar i kullen, och vi blir dom som får välja sist...dvs vi får ta den stackarn som dom andra inte vill ha. Inte mig emot eftersom Huga var en sån hund som blev vald sist i hans kull bland hanarna, och han blev ju hur fin och trevlig som helst.

Aja här är dom tre hanarna det handlar om iaf:


Valp 1

Valp 2

Valp 3

Pizzabullar

Bine kunde inte komma igår kväll..men vi hade trevligt iaf. Vi käkade flygande Jakob, som alla tyckte om som tur var. Blev en massa över, så nu behöver man inte laga nån mat på ett par dagar. Efter middan tog vi en kopp kaffe, åt chips och såg på film (Brothers Grimm). Vi hade en allmänt behaglig kväll.

Just nu är jag och tess så pass husliga att vi bakar pizzabullar (som vi planerat att göra hela veckan)...men nu väntar vi på att degen ska jäsa färdigt så att vi kan fortsätta...och medans vi väntar så ska vi ta oss en kopp kaffe och äta chokladmuffins (som vi bakade i veckan) Vi är så duktiga =)

Uppdatering

Då var det dags att uppdatera bloggen lite. Första veckan i skolan är nu avklarad och det är dags att slappna av och umgås med polarna. Igår kväll var det tänkt att man skulle ha tagit det lugnt med en hemmakväll..men istället kom Mags på besök på eftermiddan. Hon skulle gå på nåt som heter Up the wall, dvs en typ utav konstrunda på muren och i katedralen, så jag och tess hängde på. Det var jättemysigt tycker jag, med alla teatermänniskor som sjöng och hade lite olika 'performences'. Dessutom fick man gratis soppa inne i katedralen. Vi blev tom fotograferade av den lokala tidningen..så nu är man kändis i chester med =) När vi var klara med rundan så gick vi vidare hem till Mags ställe där vi drack kaffe, åt varm macka och såg på tv. Det blev en taxi hem.

I onsdags började jag på dansen som finns på skolan..mest street dance men också lite andra stilar, men dom orkar jag inte rabbla upp nu. Sen på kvällen iaf så hade vi våran första 'social', dvs dansgänget samlas på the SU för att sen gå ut tillsammans utklädda till nåt tema. Dagens tema då var Fame the musical. Vi började som sagt på the SU bar, sen mellanlandade vi på the Bouverie för att sen dra in till stan och Brannigans. Det blev en taxi hem då med.

Ikväll har jag och tess bjudit hit Mags, Bine och Emma på middag. Vi ska laga flygande Jakob, och sen blir det nog att vi ser på nån film eller nåt. Trevligt ska det bli iaf.



RSS 2.0