Vilken dag

Ja idag hände det inte så mycket på för- och eftermiddagen så jag var ledig...mamma och pappa rev och grejade i köket som dom håller på att bygga om, så jag tog det mest lugnt och vilade innan jobbet. Men till slut trotsade jag dimman och tog med mig Vicke ut på en prommis då han hade mycket överskottsenergi och var lite småskraj av allt dånande som föregick i köket. Klockan 20 i 4 strosade jag upp för trapporna upp till jobbet och då sken solen igen och dimman hade försvunnit. den första timmen var det lugnt och skönt och vi undrade om det ens skulle bli nån ruch at all, men sen började folket sakta välla in, och det var då när vi skulle hämta upp mer bröd som vi upptäckte att de hade glömt att hämta de 120 hålkakorna imorse...så annika och jon tog caddyn ner till fiket för att hämta det bortglömda brödet, och det var under denna korta stund som allt folk började fylla alla bord. Stackars ellen och nirro fick ta hand om alla beställningar innan annika och jon kom tillbaka. Men jag tror aldrig att vi fått ut alla beställningar så fort som vi fick idag. Riktigt bra jobbat brudar! Det var faktiskt väldigt roligt att jobba idag eftersom vi bara fick god kritik från gästerna idag. Folk kom in till köket och berömde oss för vårt goda arbete.

Klockan 21.20 var vi ifrån 'kaffe' och jag och annika kunde köra ner till tompa och lämna bilen och nycklarna för att sen gå ner till huset för att få i oss lite käk, espresso, vin, baileys och chokladmousse. Sen gick alla systrarna forssén upp till amailas och mötte upp adam och olle, och sen kom också emma, matilda, henrik, nirro, amanda och putte. Det blev en skön kväll med mycket öl (som olle generöst försåg oss med) och snack. Tydligen så tycker olle att erika och annika är söta medans jag är den vackra...förra året var emma den vackra då han tyckte att hon vägde mera då...hmm hur ska jag tolka det tro?! Jag skippade iaf efterfesten hos putte då han bor på andra sidan stan (Nästa år kanske jag hänger med mer på efterfest då jag kommer att bo på den sidan av stan.. ) och att jag, mamma, erika och annika ska in till jönnet för att shoppa på ikea imorgon bitti. Det blir väl till att spendera ännu mer pengar på saker från ikea till lägenheten kan jag gissa.

Då var det värsta över...

..de flesta turisterna har åkt hem. Igår jobbade jag heldag, men en mycket lugn sådan. Det blev inte så hiskligt många räkmackor gjorda, men istället så gjorde vi en rejält krafttag och storstädade stället. Senare på eftermiddagen då vi städat klart så ringde tompa och sa att hälsovårdsnämden var i stan..Men vi kunde känna oss säkra utifall att dom skulle komma till oss. Men det gjorde dom inte den kvällen.
<div><br></div>
Idag är jag ledig fram till klockan 4, och det kände jag att jag behövde efter alla dessa räkmackor jag gjort under helgen. Imorgon är jag dessutom ledig, så jag funderar på att låna bilen och åka in till stan och köpa lite saker till lägenheten.
<div><br></div>
Efter jobbet ikväll har jag, annika, nirro, challe och matilda planerat att vi ska ner till hamnkrogen och äta..såvida vi inte blir allför sena på jobbet då hamnkrogen stänger klockan 22.

RSS 2.0