Det är stressigt med sommarlov

Jaha, då var man hemma från jobbet igen då. Jobbade kväll med annika och monica. Det var nice eftersom vi typ inte hade några gäster på kvällen. bara en mindre rush =). morgon var det tänkt att jag skulle vara ledig eftersom jag hade bytt tid med nirro...men monica tjatade till sig en ledig dag genom att få mig att ta hennes pass..aja...mer cash åt mig. På förmiddagen fram till att jag började jobba var jag på en date i huskvarna. Jag var hemma hos en kille som heter Viktor, som jag träffade på o'learys i fredags, och käkade lunch, glodde på film och snackade. Och ja vi snackade bara...inget annat. Men det var bara bra..det var det jag hade hoppats på...alltför många killar går för fort fram, och det är skönt med en kille som går långsamt fram. Han försökte inte ens kyssa mig trots att jag vet att han är intresserad =) en riktig gentleman haha. Aja, får se vad som händer.

På lördag ska jag till Ingrid och fira hennes student. Shit...måste hinna köpa en present till henne imorgon...får la åka till stan efter jobbet för att Monica tog min lediga dag ifrån mig =( Ska köpa en present frånbåde mig, frida och andrea....skitsvårt...kanske blir ett presentkort om jag inte hittar nåt. Hon ska ju flytta hemifrån snart...

Imorgon kväll är det också vätternrundan, så man får stanna uppe på brahegatan och heja på cyklisterna....särskilt william som deltar i tävlingen =)

På söndag är jag ledig iaf...och ingen ska få ta det ifrån mig! Då ska jag bara ta en lugn dag och städa mitt rum...det ser ut som att en atombomb slagit ner där...

Sen på måndag blir det jobb igen...och efter jobbet blir det grillkväll hos tompa som ska inviga sin nya veranda med oss...och man brukar inte lämna stället nykter om man säger så =) Roligt ska det bli iaf!

Thank God for AC

Kom precis hem från jobbet. Jobbade med Challe hela morgonen. Och Tompa som flängde runt lite hur som helst. Känns som att vi hade en väldigt produktiv dag även fast vi knappt hade några gäster. Vi handdiskade bla alla te och kaffekoppar samt alla glasen för dom ville inte bli rena i diskmaskinen, även fast diskmaskinskillen var där och bytte ut tvättmedelspumpen. Men nu ska det funka iaf. Sen fick vi tompa till att fixa nya telefonlistor eftersom dom gamla verkligen var gamla...jag stog liksom som kioskpersonal och hade hunnit byta nummer tre ggr..han fixade också nya lappar att sätta upp för gästerna. Bla en 'Endast personal'-lapp sattes upp på dörren...nu kan dom bara inte missa den. Och han köpte en massa plastglas till våran fina vattenstation som vi fixade igår. Vi är så smarta tycker jag =). Men det bästa av allt var ändå när Tompa kom upp med AC:n. Så jävla gött. Nu är det rent av skönt att stå och göra mackor under varma dagar. Vi fick också besök av polisen en stund på eftermiddan. Inte för att vi hade gjort nåt dumt..men för att dom var varma och sugna på glass. Stog och tjatade lite med dom ett tag innan dom drog vidare. Då har man gjort gott intryck på polisen också..känns bra =)

Imorgon är jag ledig hela dagen, och då ska jag först bara bada i poolen och slappa fram tills typ kl 3 då jag och mamma ska in till veterinären med lilla Bosse. Dom ska röntga och testa honom angående hans epilepsi. Och förhoppningsvis kan han få medicin för det. Hoppas!

RSS 2.0