När jag kom hem fann jag detta i posten :)...

img_5788 (MMS)

När jag kom hem fann jag detta i posten :) inte för att jag läser mycket, men nåt bra kanske man hittar.


Bye bye 24

Kan inte alla dagar vara lika lyckade som gårdagen? Det kändes verkligen som att allt gick som man ville igår. Jag och beckis hade en riktigt avslappnande och samtidigt effektiv dag, och det kändes på nåt sett att det inte gjorde nåt att solen inte sken och det var ruggigt kallt ute. Jag fick en stund själv att fördriva på stan så jag gick på pjäxväskjakt. Fanns verkligen inte mycket att välja på, men till slut blev det en Dakine.

Men det som verkligen gjorde dagen fulländad var att vi gick på Hv's 3e kvartsfinal i kinnarps. Och jag tror seriöst att becka är hv's lucky rabbit's foot. Varje gång hon kommer till en match så spelar laget briljant och vinner. 4-3 slutade matchen efter nästan 4 fulla perioder. Härligt tycker jag då det blir minst en till match i jönnet, och då kan jag stå i klacken och skrika mig hes istället för att skrika själv på sittplats och ha sönder min klapplapp.

Sen träffade vi annika innan matchens start, och hon sa att hon snackat med tompa (som inte svarade på mitt sms jag skickat tidigare på dan) och nu är det spikat att becka ska få komma och jobba lite grann på kaffestugan i sommar :)

Nu ska jag snart gå och väcka den som sover, och sen åker jag hem om två timmar. Sitter och hoppas att solen ska hinna titta fram innan jag kommer hem så att jag kan ta mig en skön vårpromenad i solen, men det kanske är för mycket att hoppas på.

Idag är alltså min sista dag som 24-åring. Känns rätt bra. Dom är så himla söta på mitt jobb, dom hade köpt en finfinpresent till mig. En björn borg-necessär samt några läppglans. Gillar den så sjukt mycket :)


Nystart av das blogg

Nu är det väl på tiden att den här gamla bloggen kommer igång igen. Jag vet inte, tappade väl intresset för drygt ett år sedan. Men nu känner jag mig mer motiverad. Dock har jag satt lösenord på min blogg för att undvika att en viss person ska kunna läsa den. Vet inte om han vet att jag har en blogg, men man vet aldrig om han googlar.. Ni vet nog vem jag menar. Han ringde igen både idag och igår, men jag vägrar svara varken på sms eller samtal.

Idag fick jag börja jobba kl 12.30 istället för kl 18 då en kollega är hemma sjuk. Hade ju egentligen tänkt gå på hockey idag innan jobbet, men fick ju som sagt jobba istället. Men tur var det för HV gjorde bort sig totalt och förlorade första kvarten mot färjestad med 4-1. Hoppas bara att det inte blir en repris av förra årets kvartfinaler. På torsdag blir det däremot hockey, men inte i klacken.

RSS 2.0