Not alone

Jaha, då var vi inte ensamma längre då. Men det gör inget, för den här David, eller Dave, verkar vara en skön kille. Han är 25 år gammal och flyttade till Chester från Manchester för att avsluta sina studier till arkitekt. Han dansar dessutom break dance som linkar till street dance som jag och tess dansar..Så vi hittade nåt gemensamt där direkt. Ordningsam kille som inte har nåt emot att diska för hand, det är ju alltid ett plus.

Aja, annars idag har det väl inte hänt så mycket...jag och tess bakade lussebullar idag eftersom vi inte kommer att ha tid att göra det nån annan dag. På vardagarna är det ju skolan som gäller, samt att man får ägna stor del av sin fritid den här veckan till att öva järnet inför danstävlingen i Durham som är nästa helg. Det ska bli riktigt kul! På tal om dans så fick vi en glad nyhet i fredags...Kelly C ska tydligen komma till Chester Uni i December för att undervisa oss i dans och koreografi. Kelly C har jobbat med en massa stora kändisar som Madonna, Justin Timberlake, Chris Brown och många fler. Så för ynka £10 så får man en hel danslektion av en professionell danslärare. Lugnt att man hoppar på det =)

Imorgon blir det nog bara att chilla, plugga och lära känna David...hjälpa honom att installera sig ordentligt. Blir nog att man får ta sig en runda ner på stan med...brukar ju bli så.

Kommentarer
Postat av: Annika

ta kort på david coh skicka eller lägg upp. jag vill se vem männskan är ju. haha.

2008-11-23 @ 19:46:10
URL: http://annikaforssen.blogg.se/
Postat av: Challe

Hihi, 25 år säger du..?

GO FOR IT!!! :P

2008-11-24 @ 13:02:19
URL: http://cizzim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0