Bloggar igen efter helgen

Då var man 'ensam' igen då...om man räknar bort tess och dave då. Annika var ju här och hälsade på över helgen då hon fick 'ledigt' torsdag till måndag. Tror hon fick skippa en eller 2 lektioner för att kunna komma. Fredagen spenderade vi här i Chester då vi gick ner på stan för att se om det var nån bra shopping....det var det....jag spenderade aldeles för mycket pengar på den dagen....men fina kläder hittade vi båda iaf. På kvällen hyrde vi lite filmer och hade en 'minifilmkväll', då vi hade planerat att ha den stora på lördagen. 

I lördags åkte jag, annika och tess iväg till Cheshire Oaks...ett jättestort outlet center några minuter utanför chester. Man hade hört att det var väldigt bra och billig shopping där...men det visade sig att det var en stor besvikelse. Själv köpte jag bara lite underkläder, tess och annika köpte varsin klänning....och det var pretty much it. Och visst...det var typ 70% rea överallt...men kläderna var ändå dyra för det. 

Igår prövade vi lyckan i Liverpool. och då hängde även dave med på resan för han skulle ta lite bilder på en byggnad till hans skolarbete. Det var kallt som fasen (det är alltid kallare i liverpool) men affärerna är bra. Fast jag hittade i princip inget som föll i min smak...och de kläderna jag tyckte om var lite väl dyra för min smak. JAG VILL VARA RIK!!!

Så idag skippade jag min första lektion för att hålla annika sällskap tills hennes tåg gick. Efter att jag kramat min syster hejdå så traskade jag bort till uni för att gå på den tråkigaste lektionen i veckan....research methods. Kände mig lite deppig när jag vandrade hemåt, men det gick fort över när jag kom hem till tess och dave som bara flamsade runt i köket. Tog och värmde på lite rester och satte mig och tittade på ett avsnitt av Lost (vi är inne på 4e säsongen nu), och sen såg vi på 'You don't mess with Zohan'. Det var en helt ok komedi...men den hade nog varit mycket roligare om vi hade sett den på bio tillsammans med annika, monica, challe och Fransman hehe.

Aja, det var min helg iaf. Nu ska jag nog ta och lämna mitt rum för att socialisera mig lite med mina små flat mates.

Kommentarer
Postat av: Bea

Fin header

2009-02-24 @ 00:06:36
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Annika

ja, filmen var betydligt roligare om man såg den på bio i schweix med mig, challe, fransman och monica. hehe.

2009-02-24 @ 14:25:52
URL: http://annikaforssen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0