Pompey day 1

Då var man nere i söder hos syrran då. Känns konstigt att komma tillbaka till att bo i studentboende igen. Fast hennes ställe är lite bättre än Powys Court, det är mer som en lägenhet.
Idag drog vi ner på stan för att shoppa loss ordentligt, men vi tittade i alla möjliga klädaffärer, men hittade ingenting...men till slut hittade annika en fin klänning, och jag köpte mig ett linne. Efter att vi tagit en fika och deppat över den dåliga shoppingen så gick vi till HMV's istället och köpte lite filmer. Imorgon gör vi ett nytt shoppingförsök...fast den här gången prövar vi lyckan på annat håll...Gunwarf heter det tydligen, och det ska tydligen finnas lite dyrare märkesaffärer där...så om det är bra shopping där så lär det inte bli en billig sådan.

Nu har vi käkat lite god mat, så vi är mätta och belåtna...så nu passar det bra med en film. 'Failure to launch' heter filmen som vi tänkte se, med Sarah Jessica Parker och Matthew McConaughey. Innan maten så såg vi på 'Don Juan' med Johnny Depp. Det är ju lite som en tradition att vi hyr filmer på konsum hemma i Gränna och har filmkvällar i Templet...men eftersom vi inte har nåt konsum här så får vi köpa filmerna istället.

Challe och Monica gick ut igår kväll medans jag och annika stannade hemma och laddade upp för en shoppingdag...och idag ska dom ut igen. Imorgon ska vi dock troligen gå med dom ut...fast då ska vi gå till ett lite lugnare ställe där man faktiskt kan snacka med varandra och ha en chillad kväll. På lördag är det Ann Summers Party som gäller i lägenheten. Jess jobbar ju för dom, så det blir nog trevligt...får la se om man drar ut efter det.

Känns lite konstigt att vara hemifrån utan tess och Dave, men det känns ju såklart kul och helt naturligt att vara här hos syrran med.

Kommentarer
Postat av: Andrea

Hej Hanna! gött o höra att du är framme hos Annika nu! hoppas att ni får en grymt rolig helg ;) puss o kram

2009-02-05 @ 22:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0