Fyrverkerier

Fyrverkerier precis ovanför en stor folkmassa är ingen vidare bra idé... I förrgår när vi var nere på stan när dom tände julbelysningen på stan så avslutade dom firandet med en stor fyrverkerishow, men det blev inte riktigt som dom hade planerat. Dom hade placerat alla fyrverkerierna på taket på ingången till shoppingcentret jämtemot katedralen, och alla stog såklart på marken nedanför. Allt var jättefint och bra tills att dom började med dom stora fyrverkerierna...då släcktes dom inte i tid, utan hann nästan ner till publiken innan dom släcktes..och en hamnade brinnande ner på marken mitt i folkmassan....ingen kom till skada, men alla skrek högt av skräck varje gång ett stort fyrverkeri gick av. Röken stack i ögonen och man fick fullt av rester av fyrverkerier i håret. Tur bara att det gick bra och att ingen panik bröt ut. Britterna har mycket att lära.

Försökte lägga upp bilder från julparaden och julbelysningen, men internet har bestämt sig för att inte tillåta mig lägga upp några bilder idag.

Idag är en sån där lugn och händelselös dag då man bara stannar inomhus då det regnar ute. Började skriva så smått på min dissertation av tristess. Ikväll däremot kommer adam och martha hit för en filmkväll. Blir nog lika trevligt som alltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0