Helgen so far..

Det är sista dagen på den här helgen och man känner att man inte riktigt hänger med i tempot. Har inte fått något skolarbete gjort alls den här helgen. Istället så gick vi ut och käkade nere på stan i fredags kväll, trots att vi sagt att vi inte skulle göra det nåt mer. Men Dave fick sin första lönecheck i fredags, så han ville bjuda oss på middag. Det var mysigt, men Guud vad mätt man blev. Direkt efter middagen på stan så gick vi bort till Martha och adam en stund. Drack lite mould wine och snackade strunt.

Igår tog vi tåget in till Liverpool för att shoppa lite på Primark..för mig blev det i princip bara underklädesshopping, samt en varm kofta och en top. Kan knappt vänta tills dom öppnar primark i chester..billigare kläder får man leta efter. Idealt för fattiga små studenter. När vi kom hem tog jag och tess en joggingtur medans dave lagade tacos. Skönt att ha någon annan som lagar ens mat för en gångs skull :) Men om ett par dagar så får man gott om lagad mat då man åker hem till sverige igen för studieveckan.

Det var först tänkt att vi skulle ut och hajka på snowdonia, Wales. Men det får nog bli en annan gång..Ikväll ska vi ta och gå till Alexanders då det är en massa band som spelar på alla möjliga ställen i chester ikväll. Oxjam festival kallas det...det är en event som finns på alla möjliga ställen i UK, men chester är den minsta staden det finns i. Blir nog trevligt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0